Events Marketing

Servicii de marketing pentru evenimente

Alege un partener cu aproape 9 ani experienta in promovarea unui spectru variat de evenimente, pregatit sa-ti puna la dispozitie un portofoliu de servicii de marketing digital cu capabilitati dovedite sa ofere rezultate performante, pe masura obiectivelor tale de business.

Starting rocket

Portofoliu:

eventim
bilet.ro logo
ddee east entertainment logo

Agentie specializata in Events Marketing

Dezvoltam si punem in practica strategii eficiente de digital marketing, menite sa asigure o promovare eficienta si cuprinzatoare pentru o gama variata de evenimente, adaptandu-ne constant la dinamica pietei si la specificul fiecarui proiect in parte.

Concerte

Dispunem de o experienta ampla acumulata in administrarea de campanii de promovare a concertelor organizate in Romania de unele dintre cele mai importante nume din industria muzicala mondiala, precum Bon Jovi, Robbie Williams, Jason Derulo, Steve Aoki, Kiss, Sting sau Maluma, dar si a multor artisti romani de renume.

Festivaluri

Desfasuram campanii complexe si inovatoare de marketing digital pentru promovarea de festivaluri, cu tactici axate decisiv pe targetarea eficienta a publicul tinta si stimularea de interes ridicat fata de eveniment.

Targuri

De la targuri de carte, la targuri de turism sau targuri de joburi, echipa noastra este capabila sa dezvolte strategii performante de digital marketing care sa asigure o popularizare conforma a evenimentului, in acord cu obiectivele organizatorilor.

Conferinte

De-a lungul celor 9 ani de experienta in industrie, am dezvoltat capacitatea de a intelege rapid specificul fiecarui eveniment, indiferent de complexitatea tematica propusa, si sa-l promovam cu succes in fata publicului cel mai interesat, oferind, astfel, clientului rezultatele asteptate.

Evenimente culturale

Echipa noastra dispune de resursele strategice si creative pentru a promova cu succes o gama diversa de evenimente de cultura, de la piese de teatru, spectacole de opera sau de balet, pana la festivaluri de arta si cultura, expozitii, simpozioane si multe altele.

Evenimente sportive

Punem la dispozitia ta un portofoliu cuprinzator de servicii de marketing digital activate prin strategii eficiente de promovare a unei game diverse de evenimente sportive precum turnee, competitii sportive sau maratoane, in fata publicului interesat.

Incepe cu un audit gratuit

Expertii nostri vor realiza o analiza preliminara a conturilor de promovare online, oferind o serie de indicatori despre nivelul de optimizare la care aceste conturi se afla, dar si sfaturi valoroase despre urmatoarele etape de realizat pentru imbunatatirea campaniilor de promovare la un nivel performant.

Solicita Audit Gratuit

Events Marketing

Servicii de marketing pentru industria de evenimente

Cu o expertiza dovedita in domeniul marketingului online specializat pe evenimente, suntem pregatiti sa oferim  servicii personalizate de promovare digitala aliniate la cerintele specifice ale fiecarui client. De asemenea, ne angajam sa sprijinim in mod constant succesul si expansiunea proiectelor din industrie prin strategii care sa dezvolte si sa consolideze pozitia brandului intr-un mediu din ce in ce mai competitiv.

⭐ Servicii de creatie incluse

Cu noi vei beneficia de servicii de graphic design si copywriting integrate in oferta contractuala, realizate de specialisti cu vechime in domeniile creative in care activeaza.

Hai sa discutam

Marketing pentru evenimente

Etapele noastre de lucru

Ca agentie specializata in Events Marketing, suntem constienti de dinamica si competitivitatea mediului digital, de aceea ne straduim sa dezvoltam strategii de marketing robuste, asigurandu-ne ca fiecare eveniment isi atinge audienta vizata si genereaza impactul asteptat cu o investitie ultra-optimizata.

Planificam

Expertiza noastra in marketing online pentru industria de evenimente se axeaza pe dezvoltarea unor structuri strategice adaptate pentru diverse canale de comunicare, de la Social Media, la Google Ads, integrate in mod eficient in strategia generala, pentru a promova cu succes evenimente de orice tip.

Implementam

Implementam tactici de marketing online integrate, care nu doar atrag vizitatori la evenimente, ci ii transforma in clienti fideli. Ne axam pe optimizarea ratei de conversie, analizand in mod constant datele si ajustand strategiile noastre pentru a raspunde eficient schimbarilor din comportamentul consumatorilor din industria evenimentelor.

Optimizam

Pentru noi, colectarea si interpretarea datelor este esentiala pentru a intelege in detaliu comportamentul publicului si tendintele din industrie. Prin analiza meticuloasa a acestor date, garantam ca deciziile strategice sunt bazate pe informatii concrete si ca tacticile de marketing urmate sunt mereu optimizate pentru cele mai bune rezultate.

Events Marketing: ultimele studii de caz

Descopera rezultatele obtinute pentru partenerii care activeaza in industriile de evenimente si timp liber.

Incepe un nou proiect!

Contacteaza astazi echipa de experti re7consulting si demareaza alaturi de noi un nou proiect de promovare online.

Contact

Icon Certifications Certificari