agentie linkedin ads

Promovare LinkedIn Ads

Daca ai un business care se sustine prin tranzactii Business-to-Business, LinkedIn este platforma ideala pentru a-ti promova ofertele. Cu milioane de utilizatori in Romania, cei mai multi activi in sfera B2B, LinkedIn ofera oportunitati unice de atingere a obiectivelor tale de business. Te invitam sa descoperi capabilitatile noastre unice de promovare LinkedIn Ads.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
promovare in linkedin

Tipuri de reclame LinkedIn Ads disponibile

Stiai ca LinkedIn este responsabil pentru generarea a peste 50% din traficul afacerilor care activeaza in sfera Business-to-Business?  Promovarea in LinkedIn trebuie sa fie, asadar, o componenta indispensabila din strategia de promovare a afacerii tale.

Iata care sunt tipurile de reclame LinkedIn Ads pe care specialistii re7consulting le implementeaza pentru a-ti livra rezultatele asteptate.

Image Ads

Promoveaza-ti ofertele prin reclame tip Single Image pozitionate strategic pe feedul de LinkedIn al potentialilor clienti.

Video Ads

Profita la maximum de dinamica unica de promovare oferita de reclamele video derulate in reteaua LinkedIn.

Carousel Ads

Afiseaza-ti ofertele intr-un mod interactiv, prin reclamele tip carusel cu pana la 10 imagini si link dedicat pe fiecare imagine.

Text Ads

Reclamele tip text se pot configura extrem de rapid, poti fi imbogatite cu o imagine si dispun de plasament dedicat pe platforma.

Dynamic Ads

Reclame cu potential ridicat de conversie, personalizate automat pe baza datelor extrase din profilul de LinkedIn al potentialilor clienti.

Sponsored Messaging

Reclame personalizate, livrate direct in cazuta de chat a potentialilor clienti, doar atunci cand acestia sunt activi pe platforma.

Discuta cu un specialist LinkedIn Ads.

Eu sunt Teodora Stancu, Social Media Manager in cadrul agentiei de marketing online re7consulting, si te invit sa localizam impreuna cele mai potrivite strategii de promovare LinkedIn Ads pentru afacerea ta.

Hai sa discutam

Teodora Stancu - Social Media manager re7consulting
LinkedIn Ads pentru Vanzari

LinkedIn reprezinta o piata de desfacere perfecta pentru antreprenorii care activeaza in sfera de comert cu produse sau servicii destinate altor afaceri din piata. Puternic profesionalizata, audienta prezenta pe aceasta platforma afiseaza un interes ridicat fata de ofertele primite, asadar campaniile de promovare LinkedIn Ads pot genera rezultate exceptionale.

Discuta mai multe despre obiectivele tale de vanzari prin reclame LinkedIn Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

LinkedIn Ads pentru Lead Generation

LinkedIn este construit cu scopul fundamental de a facilita conexiuni intre profesionistii din toata lumea. Mai mult, LinkedIn gazduieste una dintre cele mai puternice platforme de angajare de pe planeta, asadar campaniile de LinkedIn Ads derulate pe aceasta platforma au capacitatea de a livra rezultate exceptionale pe obiectivele de lead generation.

Discuta mai multe despre obiectivele tale de lead generation prin campanii de LinkedIn Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

⭐ Serviciile noastre de creatie sunt incluse.

Iti punem la dispozitie servicii de creatie integrate, inclusiv design grafic si creare de continut personalizat. Cu expertiza noastra in creatie, vei beneficia de materiale vizuale si continut atractiv, care te vor diferentia pe piata.

Vezi portofoliu nostru

agentie de linkedin ads

LinkedIn Ads: Obiective clare. Rezultate superioare

Derulam campanii profesionale de promovare prin LinkedIn Ads cu rezultate dovedite, materializate in indeplinirea cu succes a obiectivelor de business vizate. Iata care sunt obiectivele specifice pe care le poti tinti cu ajutorul oferit de specialistii nostri in LinkedIn Ads.

Brand Awareness
Obtine o vizibilitate superioara pentru brandul tau in fata audientei din LinkedIn.
Trafic pe site
Initiaza procesul de conversie prin atrategerea de potentiali clienti pe site.
Engagement
Stimuleaza reactii din partea audientei pentru a masura calitatea campaniei.
Video Views
Volumul de vizualizari obtinut de reclamele video derulate in LinkedIn sunt un bun indicator pentru relevanta campaniei.
Lead Generation
Tinteste o audienta bine definita si trezeste interesul potentialilor clienti fata de ofertele tale.
Conversii
Atrage clienti de calitate pentru afacerea ta prin campanii cu obiectiv de conversie.
Job Seekers
Localizeaza persoanele cele mai potrivite sa se alature ca noi angajati in echipa ta.
We're More than marketing

Nota specialistilor

Daca administrezi o afacere care oferta produse sau servicii dedicate preponderent pietei Business-To-Business, LinkedIn reprezinta locul ideal pentru a-ti creste brandul prin prezentarea portofoliului in fata unei audiente puternic profesionalizate.

Mai multa vizibilitate si autoritate pentru brandul tau

Promovarea expertizei, a conexiunilor, dar si a realizarilor tale stimuleaza dezvoltarea unui impresii favorabile fata de afacerea ta, elemente care iti pot pozitiona brandul ca sursa cu autoritate in piata.

Reteaua sociala ofera un set de functionalitati specifice, create cu scopul clar de a stimula interactiunile dintre utilizatorii care dezvolta interese comune.

Cu linkedIn ai ocazia de a patrunde in comunitati cu oameni care dezvolta interese comune cu cele pe care tu le ai sau iti poti crea tu insuti o astfel de comunitate, beneficiind, astfel, de vizibilitate si autoritate maxima in fata potentialilor clienti.

LinkedIn e indispensabil pentru afacerile din zona B2B

Datorita specificului clar pe care platforma sociala LinkedIn il afiseaza, aceasta a devenit o retea practic indispensabila pentru companiile care isi dezvolta activitatea in zona Business-to-Business, fie ca vor sa ofere servicii profesionale sau produse specifice, fie ca desfasoara campanii de recrutare sau sunt in cautare de noi parteneriate de business.

Instrumentele pe care LinkedIn le pune la dispozitia celor interesati sunt special construite pentru a maximiza rata de succes in atingerea obiectivelor specifice.

LinkedIn ofera tool-uri specializate in localizarea de potentiali clienti, retinerea si loializarea conexiunilor deja realizate, dar si pentru stimularea procesului de conversie, atunci cand conexiunile deja realizate sunt gata sa faca treaca la urmatorul pas in relatia cu compania ta.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Icon Certifications Certificari