Agentie Optimizare SEO

Cea mai buna solutie SEO pentru afacerea ta.

servicii optimizare seo - re7consulting

Optimizare SEO in 3 viteze:

Analizam

Iti disecam website-ul ca un veritabil chirurg si notam fiecare punct nevralgic, in vederea intervenitiei ulterioare.

Planificam

Oferim cele mai bune servicii SEO pentru ca ne place sa planificam strategii de optimizare SEO cu rezultate vizibile.

Optimizam

Baietii de la SEO au o gluma: “suntem singurii nebuni care se bucura atunci cand e trafic intens”… pe site, desigur.

Optimizare SEO On-Page & Off-Page

Analizam fiecare linie de cod, Meta Tag sau element de continut de pe site-ul tau, iar cand iesim de acolo, tu vei avea un website optimizat SEO ca la manual. Si nu ne oprim aici. Impachetam apoi tot bagajul de strategii, servicii SEO si instrumente de optimizare, si pornim prin online sa-ti facem site-ul cunoscut. Vei sti ca serviciile noastre livreaza atunci cand site-ul tau e in prima pagina din Google si obtine KPI-urile propuse.

Consultanta

Apreciem ca vrei sa faci treaba cu mana ta. De la noi vei primi sfaturi SEO mai intelepte decat sfaturile bunicilor.

Analiza de cuvinte cheie

Localizam cautarile din nisa ta. Stabilim intentia de cautare pe fiecare cuvant cheie in parte. Organizat. Holistic.

Audit SEO

Ne si complicam unde trebuie. De aceea, in agentie utilizam peste 100 de criterii de analiza a site-ului.

SEO On-Page

Cod HTML, sitemap-uri, link-uri, viteza, continut si cam tot ce poate fi optimizat la site-ul tau se rezolva cu agentia noastra.

Penalizare Google

E bine sa eviti penalizarile Google, dar daca ai fost deja sanctionat, nu dispera, o scoatem la capat impreuna.

Link Building

Backlink-uri de calitate, de la website-uri relevante pentru nisa ta de activitate, pentru o crestere sanatoasa in Google.

Content Marketing

In agentia re7consulting, continutul este materia prima in SEO, genereaza backlink-uri si creste vizibilitatea in SERP.

Mobile First

Google recomanda ca afacerile sa detina site-uri optimizate pentru mobile din punct de vedere UX si UI.

Outreach

Intarim performantele campaniei de SEO prin strategii preluate din industria de Public Relations (PR).

Optimizare UX

Clientul conteaza. Noi stim asta. Si tu stii asta. De aceea, ne straduim sa ii oferim o experienta unica pe site-ul afacerii tale.

Integrare SEO cu Social Media

Fara continut, strategia SEO nu functioneaza. Fara promovare, continutul este inutil. Trage singur concluzia.

Raportare si Analiza SEO

Implementam. Analizam. Optimizam. In tot acest timp, tu esti la curent cu tot ce misca in campania de SEO.

SEO este de 6x mai eficient decat reclamele platite.

Stoian Ciprian
Stoian Ciprian Head of SEO Tel: +40 31 630 03 53 Email: c.stoian@re7consulting.com

Instrumente SEO

 • Google Analytics SEO
 • Google Lighthouse
 • Google Search Console
 • mangools seo
 • SEO Monitor
 • Page Optimizer PRO
 • Moz Logo
 • ahrefs

SEO On-Page. Agentia re7consulting te ajuta sa beneficiezi de un avantaj prin imbunatatirea site-ului tau, in raport cu platformele competitorilor tai.

Obiectivul afacerii tale este sa atraga clienti in mod constant din rezultatele organice, de aceea este important sa intelegi cum functioneaza un motor de cautare din punct de vedere SEO. Aici intervine agentia noastra.

Obiectivul principal in agentia noastra este sa te ajutam, prin consultanta, sa intelegi toate aspectele relevante din punct de vedere SEO, dar si sa iti oferim suport in implementare, pentru a-ti creste vizibilitatea organica si, implicit, traficul pe site.

Din punct de vedere SEO, motoarele de cautare (de exemplu: Google) analizeaza site-urile din punct de vedere On-Page si Off-Page.

In agentia re7consulting, actiunile necesare in procesul de optimizare SEO On-Page vizeaza in mod exclusiv performantele site-ul tau.

Acestea au drept scop atat optimizarea codului HTML, codul-sursa al CMS-ului, cat si a continutului (atat text, cat si vizual), la nivelul fiecarei pagini din site.

Discutam, per ansamblu, despre eficientizarea site-ului din punct de vedere SEO, pana la nivelul criteriilor de ranking solicitate de algoritmii Google.

In tot acest timp, atentia prioritara este pe alinierea la conditiile solicitate de Mobile First Index, noua paradigma de indexare in motorul de cautare, bazata pe performantele atinse de versiunea mobila a site-ului.

SEO Off-Page. Doar partea de SEO On-Page nu este, insa, suficienta pentru a obtine rezultatele dorite de orice client al unei agentii de SEO. De aceea, in campania de SEO trebuie implementata si o strategie de SEO Off-Page de minim 6 – 12 luni, pentru a obtine rezultatele propuse.

In agentia re7consulting, procesul de optimizare SEO Off-Page defineste intreg ecosistemul de strategii si practici de stimulare a vizibilitatii website-ului tau in Google.

Obiectivul fundamental al acestei ramuri distincte din procesul de optimizare SEO este atragerea de backlink-uri de calitate ridicata catre site-ul afacerii tale, de pe platforme relevante pentru nisa ta de activitate.

Insa, strategia de SEO Off-Page oferita de agentie pune accentul si pe alte activitati de marketing online relevante in obtinerea de expertiza, autoritate si credibilitate in domeniul tau de activitate.

De asemenea, in strategia de SEO Off-Page sunt integrate si aspecte precum: Local SEO, Link Bait si Citations.

Ne place sa livram SEO de calitate. De aceea, specialistii SEO din agentia re7consulting urmeaza in mod exclusiv strategii de optimizare de tip White Hat SEO.

Astfel, primesti garantia celor mai bune servicii SEO adaptate intocmai la regulile de optimizare impuse de Google, riscul de penalizare fiind practic zero.

Jürgen Schunn (CEO Auto Schunn Romania): “Agentia re7consulting din Bucuresti este cea mai buna agentie SEO cu care am colaborat. De aceea, compania mea este clientul acestei agentii inca din 2017 pentru servicii SEO.”

Parteneri

 • auto-schunn-romania
 • Auto Schunn Rulate
 • Sakare
 • Joy Corporate Academy
 • prima-residence
 • Dental Medical
 • Totul despre dress
 • Geseme
 • Infinitrade
 • LedEco
 • Luxury Imob
 • Terra Moving
 • Wine Republic
 • Brindustry
 • Danube
 • Demax
 • Demco lightning

Articole Promovare SEO

Diferenta intre agentie SEO si Freelancer?

Agentia re7consulting este o agentie din Bucuresti care ofera servicii SEO de top si care dispune de specialisti in servicii SEO profesionale.

Ce este SEO Marketing? Cum deosebim un specialist SEO de un amator?

Un specialist SEO trebuie sa-ti inteleaga businessul si sa fie capabil sa realizeze o strategie de comunicare eficienta. Agentia re7consulting reuseste sa obtina constant rezultate din punct de vedere SEO pentru ca dispune de o echipa care stapaneste foarte bine toate strategiile de marketing online.

Servicii de optimizare SEO sau PPC, Google Ads?

Campaniile PPC de Google Ads si Optimizarea SEO reprezinta canale diferite de marketing online. SEO ofera avantajul unui cost per achizitie mult mai mic decat cel din PPC (Pay Per Click). Recomandarea noastra este utilizarea ambelor canale in cazul in care exista buget suficient, deoarece acestea se adreseaza unor segmente diferite de clienti. Agentia re7consulting din Bucuresti este certificata Google Analytics si Google Ads.

Cat costa serviciile de SEO la o agentie de top?

Serviciile de optimizare SEO genereaza cel mai bun CPA (cost per achizitie). Nu exista un cost fix, in functie de obiectivele stabilite se aloca un volum necesar de munca. Agentia re7consulting iti ofera un buget optim necesar pentru ca businessul tau sa ajunga in topul rezultatelor organice din Google. Contacteaza-ne!

In cat timp apar rezultatele in optimizare SEO? Care este bugetul pe care trebuie sa-l aloc?

Serviciile de optimizare SEO trebuiesc vazute ca parte a unui proces continuu. In functie de nivelul actual a site-ului si nivelul competitiei, rezultatele SEO pot aparea si in 2 luni. Dar o estimare mai realista, mai ales pentru un site nou, in cca 6 – 8 luni pot aparea rezultatele in optimizarea SEO a unui site.