servicii creare site

Web design si Web Development

Suntem o agentie de web design care ofera servicii Web Design si Web Development pentru dezvoltarea de solutii web ultra-performante, sustinute de CMS sau coded from scratch, proiectate sa ofere rezultate tehnice exceptionale si o experienta superioara de navigare pentru utilizatori.
Fie ca ai nevoie de realizarea unui site web personal, de afaceri sau de comert electronic, putem crea o solutie adaptata nevoilor tale.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
servicii web design & development

Agentie de creare site-uri. Solutii oferite

Dezvoltam site-uri web la cheie, pregatite sa sustina pe deplin, atat tehnic, cat si estetic, nevoile de promovare online solicitate de modelul tau de business. Vrei ceva rapid? Utilizam cele mai performante solutii CMS de pe piata. Vrei ceva solid, cu un grad ridicat de personalizare si complexitate tehnica? Iti punem la dispozitie o echipa mixta de web designeri si programatori romani si germani cu sute de proiecte in portofoliu.

Site de prezentare

Construim site-uri de prezentare si cataloage de produse fully responsive, sustinute de CMS sau dezvoltate de la zero, cu performante tehnice si capabilitati UX ridicate. Agentia noastra de specialisti in web design si dezvoltare web se asigura ca site-ul tau nu numai ca arata bine, dar si functioneaza impecabil, oferind o experienta de navigare placuta pentru utilizatori.

Site magazin online

Pentru tine, care doresti sa intri in lumea comertului electronic, agentia de web design ofera solutii complete de dezvoltare a magazinelor online. Construim magazine online la cheie, gandite sa vanda, dezvoltate de la zero sau pe baza celor mai performante platforme de e-commerce de pe piata. Echipa noastra se asigura ca magazinul tau online este optimizat pentru conversii si ca ofera o experienta de cumparare placuta pentru clienti.

Landing page

Daca ai nevoie de o pagina web individuala, gandita strategic pentru a stimula procesul de conversie a lead-urilor din campaniile tale de marketing online, suntem aici sa te ajutam. Cream landing pages personalizate, care atrag atentia si incurajeaza actiunea din partea vizitatorilor.

Discuta cu un specialist in creare de website-uri.

Eu sunt Georgiana Cerbu, Web Design & Development Manager in cadrul agentiei de web design,re7consulting, si te invit sa construim impreuna platforma web care iti va aduce succesul dorit. Contacteaza-ma astazi pentru a discuta despre nevoile tale si pentru a incepe procesul de creare a website-ului perfect pentru afacerea ta.

Hai sa discutam

Georgiana-Cerbu-Web-Design-Development-Manager-re7consulting-romania
servicii creare site

Serviciile integrate in procesul de creare a site-ului tau

Serviciile de Web Design si Web Development necesare in crearea unui site incorporeaza un intreg ecosistem de servicii conexe care sunt capabile sa se manifeste in mod individual. Insa, integrate intr-un proces etapizat controlat de specialistii nostri, fiecare dintre aceste solutii contribuie decisiv la atingerea unor performante extrem de ridicate pentru website-ul tau.

Wireframing

In faza de wireframing, proiectam structura site-ului si fluxul posibilelor solutii tehnice de integrat in solutia web, alaturi de simulari ale comportamentului de navigare al viitorilor utilizatori. Acest proces este esential pentru a stabili baza solida a designului web si functionalitatii viitorului site.

Web Design

Firma de web design transforma liniile abstracte de cod in informatie vizuala concreta, care va impresiona pe oricine, la prima vedere. Designul web pe care il cream este adaptat nevoilor si identitatii brandului tau, pentru a oferi o experienta vizuala memorabila pentru vizitatorii site-ului.

Graphic Design

Cu ajutorul graphic design-ului, dam viata unor concepte vizuale unice, create pentru a asigura o comunicare vizuala captivanta pentru vizitatori. Folosind culori, imagini si elemente grafice relevante, cream o atmosfera si o identitate vizuala distincta pentru site-ul tau.

UI Design

Pentru a oferi o experienta de utilizare placuta si intuitiva, construim site map-uri intuitive, axate pe maximizarea experientei de utilizare a website-ului pentru vizitatori. Interfata utilizatorului este conceputa strategic pentru a ghida si incanta utilizatorii pe parcursul navigarii lor pe site.

UX Design

Experienta utilizatorului este prioritatea noastra atunci cand realizam site-uri web, de aceea realizam solutii grafice web menite sa asigure o experienta interactiva accesibila si satisfacatoare pentru vizitatori. Fiecare element al site-ului este conceput pentru a imbunatati interactiunea utilizatorului si pentru a stimula angajamentul si conversiile.

Web Development

Agentia de web design dezvolta website-uri ultra-performante, coded from scratch sau care au la baza cele mai eficiente platforme CMS de pe piata. Fiecare linie de cod este optimizata pentru a asigura functionalitatea impecabila si performanta excelenta a site-ului tau.

Automatizari
Implementam sisteme software cu rol de automatizare a tuturor proceselor desfasurate pe site care, prin automatizarea lor, ofera o experienta superioara de navigare pentru utilizatori, iar tie iti ofera rapid insight-uri strategice pentru optimizarea proceselor de marketing.   
Integrare CRM
Facilitam integrarea website-ului cu instrumentul CRM de care dispui, sau iti propunem noi tool-urile CRM cele mai eficiente, astfel incat tu sa dispui de un instrument puternic care sa te ajute sa raspunzi mai bine la nevoile clientilor tai, prin gestionarea mai eficienta a bazelor de contacte.
Responsive Design
Construim platforme capabile sa se adapteze in mod eficient la toate tipurile de dispozitive si ecrane disponibile.
Optimizare viteza

In cadrul serviciilor de web design, ne asiguram ca site-ul tau se incarca rapid si fara intarzieri. Optimizam fiecare aspect al site-ului pentru a asigura o experienta de navigare fluenta si placuta pentru vizitatori.

Securitate
Dispunem de experti capabili sa asigure securitatea totala a site-ului, dar si alinierea platformei cu normele GDPR.
SEO tehnic
Optimizam site-ul la nivel de cod pentru eficientizarea procesului de crowling si o indexare superioara in motoarele de cautare.
SEO On-Page
Optimizam in mod individual fiecare pagina din site, asigurand o pozitionare superioara si mai mult trafic din Google.
Web Copywriting

Continutul site-ului tau este esential pentru a comunica eficient cu publicul tau tinta si pentru a incuraja actiunile specifice pe site. Echipa noastra de web copywriting construieste structuri de continut menite sa creasca vizibilitatea de brand si sa stimuleze conversiile si angajamentul utilizatorilor.

Content Marketing
Strategii integrate de marketing prin continut capabile sa atraga, sa retina si sa loializeze potentialii clienti.
Solutii pentru accesibilitate digitala si optimizare a site-urilor web
Daca esti in cautarea unei solutii pentru a face site-ul tau web accesibil si optimizat digital pentru toate persoanele, inclusiv cele cu dizabilitati, noi suntem aici pentru tine! Cu experienta in web design si creare site-uri accesibile digital, misiunea noastra este sa facem internetul un loc mai inclusiv. Contacteaza-ne astazi si sa incepem impreuna transformarea site-ului tau intr-o experienta online prietenoasa si echitabila pentru toti utilizatorii.
We're More than marketing

Nota specialistilor

Acolo unde zeci de milioane de oameni ajung zilnic in cautare de produse sau servicii ca solutii la problemele lor, informatii sau, pur si simplu, in cautare de distractie, este locul in care afacerea ta trebuie sa fie, iar simpla prezenta nu mai este de ajuns pentru a avea garantia succesului.

Vrei sa dezvolti un site pentru afacerea ta care sa fie accesibil pentru toate persoanele, inclusiv pentru cele cu dizabilitati?

Aceasta intrebare subliniaza importanta accesibilitatii digitale in crearea si gestionarea unui site web. Accesibilitatea este cruciala pentru asigurarea ca site-ul tau poate fi utilizat in mod eficient si autonom de catre toti utilizatorii, indiferent de abilitatile lor. Integrarea principiilor de accesibilitate digitala in procesul de dezvoltare a site-ului poate contribui la cresterea inclusiunii si a participarii in mediul online, oferind in acelasi timp o experienta prietenoasa si echitabila pentru toti vizitatorii.

De ce ar trebui sa imi pese de accesibilitatea digitala in dezvoltarea site-ului meu?
Accesibilitatea digitala este esentiala pentru a asigura ca site-ul tau poate fi accesat si utilizat de catre toti utilizatorii, inclusiv de cei cu diferite dizabilitati. Integrarea principiilor de accesibilitate nu numai ca demonstreaza angajamentul fata de incluziune si egalitate, dar poate si extinde audienta site-ului tau si poate imbunatati experienta generala a utilizatorilor. Prin respectarea standardelor de accesibilitate, poti crea un mediu online mai prietenos si mai echitabil, care sa ofere o experienta pozitiva pentru toata lumea.
Ce masuri pot lua pentru a asigura accesibilitatea digitala a site-ului meu?

Exista mai multe masuri pe care le poti lua pentru a asigura accesibilitatea digitala a site-ului tau. Acestea pot include optimizarea structurii si navigatiei site-ului pentru a facilita accesul utilizatorilor cu dizabilitati, adaugarea de descrieri alternative pentru imagini si elemente multimedia, asigurarea contrastului adecvat al culorilor si oferirea optiunilor de marire a textului. In plus, este important sa testezi si sa evaluezi periodic accesibilitatea site-ului tau si sa faci ajustarile necesare pentru a asigura o experienta optima pentru toti utilizatorii.

Ai nevoie de un site de prezentare?

Crearea unui site echivaleaza cu o carte de vizita in mediul online.

Acolo unde sunt oameni multi, acolo mediul este propice pentru business.

In consecinta, acolo va exista intotdeauna competitie. De aceea, simpla prezenta nu mai este de ajuns, iar cartea online de vizita a unei afaceri, asa cum este denumit site-ul de prezentare, trebuie sa mentina un echilibru ideal intre nevoile tehnice solicitate de platformele tehnologice si cerintele potentialilor clienti, ambele elemente definite de un nivel de complexitate tot mai mare.

Evolutia tehnologica ne obliga la documentare continua si la asumarea unor procese de adaptare continua a cerintelor tehnice la strategiile de marketing online.

De aceea, suntem pregatiti in fiecare moment sa facem fata cerintelor si sa construim site-uri de prezentare ultra-performante, gata sa contribuie decisiv la indeplinirea obiectivelor de business.

Indiferent daca doresti sa iti dezvolti o prezenta online noua sau sa iti revigorezi site-ul actual, echipa noastra de specialisti in dezvoltare si creare site-uri web este aici pentru tine. Ca o firma web design in Bucuresti cu experienta si pasiune pentru inovatie, suntem gata sa transformam viziunea ta in realitate.

ÔÇŽsau de un magazine online?

Piata de e-commerce din Romania a explodat, definind o schimbare majora a obiceiului de consum catre mediul online. Acest lucru influenteaza inevitabil raportul dintre cerere si oferta, ceea ce duce la o crestere rapida a numarului de magazine online, o tendinta naturala de a asigura o oferta pe masura cererii.

Explozia industriei de comert online ofera nenumarate beneficii. Competititivitatea care se creeaza atinge niveluri tot mai mari, ceea ce duce la o crestere a nivelului de profesionalizare a serviciilor oferite de site-urile de e-commerce.

Astazi, daca magazinul tau online nu ofera o experienta intuitiva de navigare, o experienta vizuala de calitate, daca nu se incarca rapid, daca nu garanteaza securitatea sau daca nu integreaza cele mai performante instrumente de promovare si retargeting, sansele de succes sunt limitate.

Cu servicii de servicii creare site si realizare site web la cele mai inalte standarde, alaturi de experti in servicii web development, suntem pregatiti sa construim un site web care sa reflecte identitatea si obiectivele afacerii tale.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Icon Certifications Certificari