servicii creare site

Web design si Web Development

Oferim servicii Web Design si Web Development pentru dezvoltarea de solutii web ultra-performante, sustinute de CMS sau coded from scratch, proiectate sa ofere rezultate tehnice exceptionale si o experienta superioara de navigare pentru utilizatori.

Starting rocket

Portofoliu:

elefant.ro
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
servicii web design & development

Agentie de creare site-uri. Solutii oferite

Dezvoltam platforme web la cheie, pregatite sa sustina pe deplin, atat tehnic, cat si estetic, nevoile de promovare online solicitate de modelul tau de business. Vrei ceva rapid? Utilizam cele mai performante solutii CMS de pe piata. Vrei ceva solid, cu un grad ridicat de personalizare si complexitate tehnica? Iti punem la dispozitie o echipa mixta de web designeri si programatori romani si germani cu sute de proiecte in portofoliu.

Site de prezentare

Site-uri de prezentare si cataloage de produse fully responsive, sustinute de CMS sau coded from scratch, cu performante tehnice si capabilitati UX ridicate.

Site magazin online

Magazin online la cheie construit sa vanda, coded from scratch sau bazat pe cele mai performante platforme de e-commerce de pe piata.

Landing page

Creare pagina web individuala, gandita strategic pentru a stimula procesul de conversie a lead-urilor din campaniile tale de marketing online.

Discuta cu un specialist in creare de website-uri.

Eu sunt Georgiana Cerbu, Web Design & Development Manager in cadrul agentiei re7consulting, si te invit sa construim impreuna platforma web care iti va aduce succesul dorit.

Hai sa discutam

Georgiana-Cerbu-Web-Design-Development-Manager-re7consulting-romania
servicii creare site

Serviciile integrate in procesul de creare a site-ului tau

Serviciile de Web Design si Web Development necesare in crearea unui site incorporeaza un intreg ecosistem de servicii conexe care sunt capabile sa se manifeste in mod individual. Insa, integrate intr-un proces etapizat controlat de specialistii nostri, fiecare dintre aceste solutii contribuie decisiv la atingerea unor performante extrem de ridicate pentru website-ul tau.

Wireframing
Proiectam structura site-ului si fluxul posibilelor solutii tehnice de integrat in solutia web, alaturi de simulari ale comportamentului de navigare al viitorilor utilizatori.
Web Design
Convertim liniile abstracte de cod in informatie vizuala concreta, care va impresiona pe oricine, la prima vedere.
Graphic Design
Dam viata unor concepte vizuale unice, create pentru a sigura o comunicare vizuala captivanta pentru vizitatori.
UI Design
Construim site map-uri intuitive, axate pe maximizarea experientei de utilizare a website-ului pentru vizitatori.
UX Design
Realizam solutii grafice web menite sa asigure o experienta interactiva accesibila si satisfacatoare pentru vizitatori.
Web Development
Website-uri ultra-performante, coded from scratch sau care au la baza cele mai eficiente platforme CMS de pe piata.
Automatizari
Implementam sisteme software cu rol de automatizare a tuturor proceselor desfasurate pe site care, prin automatizarea lor, ofera o experienta superioara de navigare pentru utilizatori, iar tie iti ofera rapid insight-uri strategice pentru optimizarea proceselor de marketing.   
Integrare CRM
Facilitam integrarea website-ului cu instrumentul CRM de care dispui, sau iti propunem noi tool-urile CRM cele mai eficiente, astfel incat tu sa dispui de un instrument puternic care sa te ajute sa raspunzi mai bine la nevoile clientilor tai, prin gestionarea mai eficienta a bazelor de contacte.
Responsive Design
Construim platforme capabile sa se adapteze in mod eficient la toate tipurile de dispozitive si ecrane disponibile.
Optimizare viteza
Nu stim cum arata un site care se incarca in mai mult de 3 secunde. In portofoliul nostru de clienti nu exista asa ceva.
Securitate
Dispunem de experti capabili sa asigure securitatea totala a site-ului, dar si alinierea platformei cu normele GDPR.
SEO tehnic
Optimizam site-ul la nivel de cod pentru eficientizarea procesului de crowling si o indexare superioara in motoarele de cautare.
SEO On-Page
Optimizam in mod individual fiecare pagina din site, asigurand o pozitionare superioara si mai mult trafic din Google.
Web Copywriting
Construim structuri de continut menite sa creasca vizibilitatea de brand si sa stimuleze actiuni specifice pe site.
Content Marketing
Strategii integrate de marketing prin continut capabile sa atraga, sa retina si sa loializeze potentialii clienti.
We're More than marketing

Nota specialistilor

Acolo unde zeci de milioane de oameni ajung zilnic in cautare de produse sau servicii ca solutii la problemele lor, informatii sau, pur si simplu, in cautare de distractie, este locul in care afacerea ta trebuie sa fie, iar simpla prezenta nu mai este de ajuns pentru a avea garantia succesului.

Ai nevoie de un site de prezentare?

Crearea unui site echivaleaza cu o carte de vizita in mediul online.

Acolo unde sunt oameni multi, acolo mediul este propice pentru business.

In consecinta, acolo va exista intotdeauna competitie. De aceea, simpla prezenta nu mai este de ajuns, iar cartea online de vizita a unei afaceri, asa cum este denumit site-ul de prezentare, trebuie sa mentina un echilibru ideal intre nevoile tehnice solicitate de platformele tehnologice si cerintele potentialilor clienti, ambele elemente definite de un nivel de complexitate tot mai mare.

Evolutia tehnologica ne obliga la documentare continua si la asumarea unor procese de adaptare continua a cerintelor tehnice la strategiile de marketing online.

De aceea, suntem pregatiti in fiecare moment sa facem fata cerintelor si sa construim site-uri de prezentare ultra-performante, gata sa contribuie decisiv la indeplinirea obiectivelor de business.

…sau de un magazine online?

Piata de e-commerce din Romania a explodat, definind o schimbare majora a obiceiului de consum catre mediul online. Acest lucru influenteaza inevitabil raportul dintre cerere si oferta, ceea ce duce la o crestere rapida a numarului de magazine online, o tendinta naturala de a asigura o oferta pe masura cererii.

Explozia industriei de comert online ofera nenumarate beneficii. Competititivitatea care se creeaza atinge niveluri tot mai mari, ceea ce duce la o crestere a nivelului de profesionalizare a serviciilor oferite de site-urile de e-commerce.

Astazi, daca magazinul tau online nu ofera o experienta intuitiva de navigare, o experienta vizuala de calitate, daca nu se incarca rapid, daca nu garanteaza securitatea sau daca nu integreaza cele mai performante instrumente de promovare si retargeting, sansele de succes sunt limitate.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Studii de caz
Icon Certifications Certificari