Agentie e-mail marketing

Email marketing pentru afaceri profitabile

Vrei sa transformi prospectii in clienti, si clientii in cumparatori loiali? Extinde-ti afacerea prin servicii de email marketing construite pentru a genera profitabilitate.

Hai sa discutam

Starting rocket

Alege email marketing pentru afacerea ta.

Salut! Sunt Cosmin Costea, expert in email marketing, fondator al agentiei digitale eComMasters si partener la re7consulting. Misiunea mea este sa te ajut sa descoperi solutiile ce vor aduce rezultate si vor maximiza impactul campaniilor tale prin email.

Ce spui, facem treaba? Hai sa incepem cu un audit gratuit de email marketing, in cadrul caruia voi identifica cele mai performante configuratii strategice pentru afacerea ta.

Obtine auditul gratuit

Cosmin Costea - founder ecommasters.net - partener email marketing re7consulting

Obiective strategice de email marketing

Conecteaza-te cu clientii tai prin strategii de email marketing cu rezultate dovedite, masurate in cresterea vanzarilor si costuri de marketing reduse semnificativ.

Atrage

Obtine o crestere constanta si accelerata a bazei tale de date prin configurari de email marketing perfect integrate in ecosistemul afacerii tale.

Loializeaza

Transforma vizitatorii in clienti fideli ai afacerii tale prin strategii performante de email marketing axate pe retentie si loializare.

Scaleaza

Bucura-te de un flux continuu de rezultate prin sisteme specializate de scalare automatizata, instalate strategic in etapele de crestere, retentie si conversie.

De ce are nevoie afacerea ta de email marketing?

Implementarea unei strategii performante de marketing prin email trebuie sa reprezinte o componenta esentiala pentru afacerea ta, fiind deja serviciul de marketing online utilizat cu performante remarcabile de top 1% dintre cele mai mari magazine online.

Programeaza o intalnire

Etape procedurale de email marketing.

Indiferent daca obiectivul tau este sa-ti cresti cifra de afaceri, sa-ti extinzi audienta sau sa-ti consolidezi prezenta brandului pe piata, marketingul prin email reprezinta o unealta esentiala pentru atingerea acestor obiective intr-un mod eficient si rapid.

Strategie si planificare
 • Audit strategie actuala de email
 • Setare obiective strategice
 • Analiza competitiva
 • Analiza comportament de consum al clientilor
Set-up tehnic
 • Personalizare campanii
 • Aprobare si livrare campanii
 • Setare automatizari
 • A/B Testing
Management proiect
 • Masurare rezultate
 • Raportare in timp real
 • Optimizare

 

Incepe cu un audit gratuit.

Vom analiza impactul pe care serviciile noastre de email marketing il vor avea asupra succesului afacerii tale, construind apoi impreuna cea mai performanta strategie in acord cu obiectivele tale de business.

Obtine Audit gratuit

Incepe proiectul

Formular de contact

Completeaza formularul de mai jos si programeaza o intalnire pentru a stabili impreuna cea mai eficienta strategie de email marketing pentru afacerea ta, in conformitate cu obiectivele pe care le tintesti.

  Informații suplimentare în Politica de confidențialitate

  Icon Certifications Certificari