Internet Marketing

Servicii de Marketing Online pentru afacerea ta

Campanii PPC

Actioneaza ca o companie media, nu ca un advertiser. Ofera valoare publicului tau tinta prin campanii PPC care vor aparea unde trebuie, cand trebuie, pentru cine trebuie. Acesta este modul prin care poti patrunde intr-o lume saturata de continut.

Citeste

Content Marketing

In loc sa vinzi doar pe termen scurt, poti crea continut util, educativ sau distractiv pe care care il poti folosi pentru a obtine vanzari pe termen lung. Te ajutam sa atragi, sa retii si sa loializezi o audienta care, in timp, va contribui decisiv la succesul afacerii.

Citeste

Social Media

Daca nu faci publicitate in Social Media pentru afacerea ta, lasi foarte multi bani pe masa pentru competitori. Publicitatea pe Facebook, precum si alte forme de publicitate in retelele de socializare, sunt inca subestimate in Romania. Profita de aceasta situatie!

Citeste

Web Design & Development

Cel mai mare motiv pentru care afacerile esueaza in online este ca subestimeaza importanta propriului site. Ramai relevant. Adapteaza-ti site-ul la situatia actual din digital si ofera potentialilor clienti acces la un volum semnificativ de continut de calitate.

Citeste

SEO

Potentialii clienti adopta constant noi modalitati de a interactiona cu tehnologia. Pana in 2024, volumul cautarilor vocale va ajunge la 50%, acestea devenind unul dintre pilonii fundamentali ai interactiunii digitale. Tu ce strategie SEO de viitor ai pentru afacerea ta?

Citeste

Toate afacerile sunt in online. Business-ul tau unde e?

Alexandra Maria Lovin
Alexandra Maria Lovin Head of Digital Marketing Tel: +40 31 630 03 53 Email: a.lovin@re7consulting.com

E simplu sa cresti cu noi

Valorile noastre graviteaza in jurul ideii de simplitate. Ne place sa realizam lucruri complexe, utilizand procese simplificate. Iata cat de simpla va fi colaborarea noastra.

Ne contactezi

pentru a afla care este cel mai eficient serviciu de marketing digital pentru cresterea afacerii tale in mediul online.

Stabilim o discutie

preliminara pentru a afla mai multe despre afacerea ta si despre obiectivele pe care vrei sa le atingi prin serviciile noastre de marketing online.

Brief

Ne pui la dispozitie un set de date referitoare la pozitionarea afacerii tale in piata si o proiectie a rezultatelor pe care vrei sa le obtii.

Analiza

Realizam in mod gratuit o analiza detaliata a situatiei business-ului tau in online si iti punem la dispozitie un raport complet.

Stabilim directia de dezvoltare

Gandim si propunem idei preliminare de actiune care pot constitui directii ulterioare de promovare pentru afacerea ta.

Plan de actiune

Stabilim o a doua discutie in care, pe baza raportului si a brief-ului primit, propunem un plan de digital marketing de urmat.

Oferta

Ne asiguram ca planul de actiune propus este perfect aliniat cu obiectivele solicitate de catre tine si inaintam o oferta adaptata planului.

Contract

Campania de marketing online incepe imediat dupa ce termenii contractuali sunt agreati de ambele parti si contractul este semnat.

Standby

Relaxeaza-te, te vei bucura de servicii la nivelul asteptarilor si de o relatie de parteneriat profesionista, flexibila si transparenta.

Dezvolta-ti afacerea. Incepe de azi!

Suntem de parere ca, pentru a avea succes in sfera digitala, compania ta trebuie sa urmeze o strategie care sa inglobeze intreg ecosistemul de servicii de marketing online.

De aceea noi, agentia re7consulting Romania, iti punem la dispozitie toate serviciile de digital marketing de care ai nevoie, pentru a beneficia de o crestere rapida si consistenta a afacerii tale.

Business-ul tau trebuie sa fie acolo unde se afla si potentialii tai clienti, la momentul potrivit, cu mesajul potrivit.

Strategiile de marketing-ul digital gandite si implementate de specialistii nostri incorporeaza, insa exced abordarile clasice de promovare a unei afaceri in mediul online.

Dezvoltarea exploziva a competitiei in piata, cumulata cu asteptarile si cerintele tot mai complexe a potentialilor clienti fata de branduri, solicita o regandire in profunzime a strategiilor de promovare in mediul digital.

Intreg ecosistemul de servicii oferit de agentia noastra dispune de avantajul determinant al flexibilitatii, avand abilitatea de a ne adapta strategiile in functie de necesitatile afacerii tale.

Sunt doua tipuri de antreprenori in piata: cei care vor rezultate imediate si cei care stiu ca o crestere lenta, organica, stimulata de dezvoltarea unei relatii apropiate cu potentialii clienti, reprezinta cheia succesului pe termen lung.

Vorbim despre atentie, despre experienta oferita, despre procese de atragere, retinere si, mai ales, de loializare a potentialilor clienti. Marile branduri ofera o experienta unica clientilor potentiali, dezvolta sisteme complexe de informare, de educare, de stimulare si de mentinere a un stari afective pozitive fata de brand, in mod constant.

Ce oferi tu, in plus, fata de competitia din nisa ta?

Odata cu cresterea nivelului de competitivitate din piata, se simte tot mai mult nevoia unei strategii noi in procesul de promovare.

Aceasta noua viziune trebuie sa redistribuie atentia potentialilor clienti atat pe produs, ca solutie practica la nevoia lor specifica, dar mai ales pe experienta oferita de brand, ca solutie la dorintele lor mai inalte, localizate in sfera afectiva, pe nivelele superioare din Piramida lui Maslow, acolo unde regasim dorinta de stima si de implinire.

Profesionisti certificati in Marketing Digital

  • Google Partner Agency
  • faebook digital marketing associate
  • facebook blueprint certified
  • Content-Marketing-Certification-Hubspot
  • google analytics certification
  • google tag manager certification
  • agentie instapage partner

Blogul re7consulting