Internet Marketing

Servicii de Marketing Online eficiente in consolidarea brandului in online.

servicii Marketing Online

SEO

Potentialii clienti adopta constant noi modalitati de a interactiona cu tehnologia. Pana in 2020, volumul cautarilor vocale va ajunge la 50%, acestea devenind unul dintre pilonii fundamentali ai interactiunii digitale. Tu ce strategie SEO de viitor ai pentru afacerea ta?

Citeste

Content Marketing

In loc sa vinzi doar pe termen scurt, poti crea continut util, educativ sau distractiv pe care care il poti folosi pentru a obtine vanzari pe termen lung. Te ajutam sa atragi, sa retii si sa loializezi o audienta care, in timp, va contribui decisiv la succesul afacerii.

Citeste

Campanii PPC

Actioneaza ca o companie media, nu ca un advertiser. Ofera valoare publicului tau tinta prin campanii PPC care vor aparea unde trebuie, cand trebuie, pentru cine trebuie. Acesta este modul prin care poti patrunde intr-o lume saturata de continut.

Citeste

Social Media

Daca nu faci publicitate in Social Media pentru afacerea ta, lasi foarte multi bani pe masa pentru competitori. Publicitatea pe Facebook, precum si alte forme de publicitate in retelele de socializare, sunt inca subestimate in Romania. Profita de aceasta situatie!

Citeste

Web Design & Development

Cel mai mare motiv pentru care afacerile esueaza in online este ca subestimeaza importanta propriului site. Ramai relevant. Adapteaza-ti site-ul la situatia actual din digital si ofera potentialilor clienti acces la un volum semnificativ de continut de calitate.

Citeste

Toate afacerile sunt in online. Business-ul tau unde e?

Alexandra Cerbu
Alexandra Cerbu Head of Digital Marketing Tel: +40 31 630 03 53 Email: a.cerbu@re7consulting.com

E simplu sa cresti cu noi

Valorile noastre graviteaza in jurul ideii de simplitate. Ne place sa realizam lucruri complexe, utilizand procese simplificate. Iata cat de simpla va fi colaborarea noastra.

Ne contactezi

pentru a afla care este cel mai eficient serviciu de marketing digital pentru cresterea afacerii tale in mediul online.

Stabilim o discutie

preliminara pentru a afla mai multe despre afacerea ta si despre obiectivele pe care vrei sa le atingi prin serviciile noastre de marketing online.

Brief

Ne pui la dispozitie un set de date referitoare la pozitionarea afacerii tale in piata si o proiectie a rezultatelor pe care vrei sa le obtii.

Analiza

Realizam in mod gratuit o analiza detaliata a situatiei business-ului tau in online si iti punem la dispozitie un raport complet.

Stabilim directia de dezvoltare

Gandim si propunem idei preliminare de actiune care pot constitui directii ulterioare de promovare pentru afacerea ta.

Plan de actiune

Stabilim o a doua discutie in care, pe baza raportului si a brief-ului primit, propunem un plan de digital marketing de urmat.

Oferta

Ne asiguram ca planul de actiune propus este perfect aliniat cu obiectivele solicitate de catre tine si inaintam o oferta adaptata planului.

Contract

Campania de marketing online incepe imediat dupa ce termenii contractuali sunt agreati de ambele parti si contractul este semnat.

Standby

Relaxeaza-te, te vei bucura de servicii la nivelul asteptarilor si de o relatie de parteneriat profesionista, flexibila si transparenta.

Dezvolta-ti afacerea. Incepe de azi!

Blogul re7consulting