internet marketing

Servicii de Marketing Online

Afacerea ta are nevoie de rezultate, de aceea punem la dispozitia ta specialisti cu o expertiza agregata de peste 19 ani pe pietele din Germania si Romania, condensata intr-un pachet performant de servicii de marketing digital cu rezultate dovedite deja in peste 20 de industrii.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
serviciile noastre

CAMPANII PPC

Ofera valoare publicului tau tinta prin campanii PPC care vor aparea unde trebuie, cand trebuie, pentru cine trebuie. Axeaza-te pe vanzari rapide, pe termen scurt, sau dezvolta tactici de fidelizare prin publicarea de continut util, educativ sau distractiv pe care care il poti folosi pentru a obtine vanzari pe termen lung.

Orice tactica vei alege, noi te vom ajuta sa atragi, sa retii si sa loializezi o audienta care, in timp, va contribui decisiv la succesul afacerii tale.

Toate afacerile sunt in online. Afacerea ta unde e?

Solicita astazi o intalnire cu specialistii in servicii de marketing online re7consulting. Vom stabili impreuna strategia de urmat pentru ca business-ul tau sa obtina performantele pe care ti le doresti.

Contact

Alexandra Maria Lovin - Managing Partner re7consulting
Web design & development

Nu ai inca un site, sau ai deja unul, dar iti doresti un upgrade? Specialistii nostri in Web Design si Web Development iti vor oferi un produs web de cea mai inalta calitate tehnica si estetica, aliniata perfect la nevoile tale de promovare.

Servicii web design & dev

Consultanta de marketing

Oferim sesiuni specializate de consultanta in marketing digital cu focus pe oferirea de suport dedicat pentru fiecare etapa din procesul promovare digitala. Fie ca doresti sa accesezi cunostinte noi din domeniul serviciilor de marketing online, sau ai nevoie de clarificari cu privire la anumite aspecte ale etapelor de promovare, specialistii nostri sunt aici sa-ti ofere consiliere de specialitate.

Contacteaza un consultant

Cursuri in-house de marketing

Sustinem cursuri de marketing online in-house, 101 sau pentru echipe, in limbile Romana, Engleza si Germana.

Programele noastre sunt construite pe o structura menita sa decodeze complexitatea serviciilor de marketing in elemente usor de retinut pentru ca, la finalul cursului, tu sa dispui de capacitatea de a implementa in mod autonom strategii performante de marketing digital, indiferent de domeniul de activitate.

Cursuri in-house

Cum vei colabora cu noi?

Digital Marketing Made Simple.

Valorile noastre graviteaza in jurul ideii de simplitate, iar acest lucru se reflecta major asupra serviciilor de marketing online pe care le oferim. Ne place sa realizam lucruri complexe, utilizand procese simplificate. Iata cat de simpla va fi colaborarea noastra.

Ne contactezi
pentru a localiza impreuna care este cel mai eficient serviciu de marketing digital pentru cresterea afacerii tale in mediul online.
Stabilim o discutie
Setam de comun acord o discutie preliminara pentru a afla mai multe despre afacerea ta si despre obiectivele pe care vrei sa le atingi prin serviciile noastre de marketing online.
Brief
Ne pui la dispozitie un set de date referitoare la pozitionarea afacerii tale in piata si o proiectie a rezultatelor pe care vrei sa le obtii prin serviciile noastre de promovare online.
Analiza
Realizam pentru tine in mod gratuit o analiza detaliata a situatiei business-ului tau in online si iti punem la dispozitie un raport complet referitor la situatia actuala.
Directia de dezvoltare
Gandim si propunem idei preliminare de actiune care pot constitui directii ulterioare de promovare a afacerii tale prin intermediul serviciilor noastre de digital marketing.
Action Plan
Stabilim o a doua discutie in care, pe baza raportului si al brief-ului primit de la tine, propunem strategia noastra de promovare online si tacticile derivate de digital marketing pe care le vom implementa.
Oferta
Ne asiguram ca planul de actiune propus este perfect aliniat cu obiectivele tale de business si iti propunem o oferta adaptata planului.
Contract
Vom demara campania de marketing online imediat ce termenii contractuali sunt agreati de ambele parti, iar contractul este semnat.
Standby
E timpul sa te relaxezi, te vei bucura de servicii de online marketing la nivelul asteptarilor si de o relatie de parteneriat profesionista, flexibila si transparenta.
We're More than marketing

Viziunea agentiei

Suntem de parere ca, pentru a avea succes in sfera digitala, compania ta trebuie sa urmeze o strategie care sa inglobeze intreg ecosistemul de servicii de marketing online. De aceea noi, agentia re7consulting Romania, iti punem la dispozitie toate serviciile de digital marketing de care ai nevoie, pentru a beneficia de o crestere rapida si consistenta a afacerii tale.

Afacerea ta are nevoie de marketing.

Business-ul tau trebuie sa fie acolo unde se afla si potentialii tai clienti, la momentul potrivit, cu mesajul potrivit. De aceea, strategiile de marketing digital gandite si implementate de specialistii nostri incorporeaza, insa exced abordarile clasice de promovare a unei afaceri in mediul online.

Dezvoltarea exploziva a competitiei in piata, cumulata cu asteptarile si cerintele tot mai complexe a potentialilor clienti fata de branduri, solicita o regandire in profunzime a strategiilor de promovare in mediul digital. Intreg ecosistemul de servicii oferit de agentia noastra dispune de avantajul determinant al flexibilitatii, avand abilitatea de a ne adapta strategiile in functie de necesitatile afacerii tale

Ce iti doresti sa obtii de la afacerea ta?

Sunt doua tipuri de antreprenori in piata: cei care vor rezultate imediate si cei care stiu ca o crestere lenta, organica, stimulata de dezvoltarea unei relatii apropiate cu potentialii clienti, reprezinta cheia succesului pe termen lung.

Vorbim despre atentie, despre experienta oferita, despre procese de atragere, retinere si, mai ales, de loializare a potentialilor clienti. Marile branduri ofera o experienta unica clientilor potentiali, dezvolta sisteme complexe de informare, de educare, de stimulare si de mentinere a un stari afective pozitive fata de brand, in mod constant.

Ce oferi tu, in plus, fata de competitia din nisa ta?

Odata cu cresterea nivelului de competitivitate din piata, se simte tot mai mult nevoia unei strategii noi in procesul de promovare. Aceasta noua viziune trebuie sa redistribuie atentia potentialilor clienti atat pe produs, ca solutie practica la nevoia lor specifica, dar mai ales pe experienta oferita de brand, ca solutie la dorintele lor mai inalte, localizate in sfera afectiva, pe nivelele superioare din Piramida lui Maslow.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Icon Certifications Certificari