agentie Google ads

Servicii de promovare Google Ads

Suntem agentie certificata Google, specializata in campanii de promovare Google Ads cu rezultate exceptionale recunoscute chiar de catre echipa Google pentru performanta. Dispunem de specialisti capabili sa utilizeze toate formatele de reclame puse la dispozitie de instrumentul Google Ads pentru a-ti livra rezultatele asteptate.

Starting rocket

Portofoliu:

 • elefant.ro
 • oriflame
 • abb
 • one united properties
 • iveco
 • schmitz cargobull
 • autoschunn
 • autoglobus
 • eventim
Publicitate Google Ads

Tipuri de reclame Google Ads disponibile

Google propune o paleta ampla de servicii de publicitate pentru afacerile care isi doresc un proces de vanzare rapid si consistent, integrate in instrumentul Google Ads, specializat in realizarea, masurarea si optimizarea reclamelor derulate in platformele Google.

Iata care sunt tipurile de reclame Google Ads pe care specialistii re7consulting le folosesc pentru a-ti livra cu succes rezultatele asteptate.

Performance Max

Reclame responsive afisate omnichannel si optimizate in timp real pentru conversie, pe baza de licitare inteligenta.

Search Ads

Reclame text personalizate, afisate in mod strategic potentialilor clienti din paginile motorului de cautare Google.

Display Ads

Zeci de imagini in tot atatea rezolutii distincte, afisate pe milioane de site-uri si aplicatii accesate de potentialii clienti.

Shopping Ads

Reclame complexe cu potential ridicat de conversie, generate in mod automat din product feed pe baza strategiei impuse.

YouTube Ads

Reclame video super-dinamice, afisate strategic potentialilor clienti de pe cea mai mare platforma video din lume.

Gmail Ads

Reclame text personalizate, afisate strategic in sectiunea Inbox din conturile personale de Gmail ale potentialilor tai clienti.

App Ads

Reclame afisate omnichannel, proiectate strategic pentru a determina potentialii clienti sa-ti descarce aplicatia din Play Store.

Discovery Ads

Reclame proiectate special pentru a fi afisate in fata potentialilor clienti care sunt pregatiti sa descopere si sa interactioneze cu brandul tau.

Discuta cu un specialist Google Ads.

Eu sunt Alexandru Gradinaru, Google Ads Manager in cadrul agentiei re7consulting, si te invit sa localizam impreuna cele mai potrivite campanii de promovare Google Ads pentru afacerea ta.

Hai sa discutam

Alexandru Gradinaru, Google Ads Manager re7consulting
Google Ads pentru Vanzari

Derulam campanii de Google Ads capabile sa-ti dubleze veniturile din reclame cu investitii mai mici cu pana la 35%. In acest moment, partenerii noştri experimentează o creştere medie de 100% a valorii achiziţiilor din campaniile de Google Ads.

Discuta mai multe despre obiectivele tale de vanzari prin campanii Google Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

Google Ads pentru Lead Generation

Suntem agentie specializata in atragerea de lead-uri calificate prin derularea de campanii Google Ads cu grad ridicat de performanta, atat in ceea ce priveste volumul de rezultate, cat si ca nivel ridicat de eficientizare a costurilor.

Discuta mai multe despre obiectivele tale de lead generation prin reclame Google Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

Incepe proiectul

Formular de contact

Completeaza formularul de mai jos si programeaza o intalnire cu specialistii re7consulting, pentru a stabili impreuna cele mai eficiente strategii de promovare Google Ads pentru afacerea ta, in conformitate cu obiectivele pe care le tintesti.

  Informații suplimentare în Politica de confidențialitate

  We're More than marketing

  Nota specialistilor

  Platforma Google Ads pune la dispozitia ta un mix complex de solutii de advertising, de posibilitati de licitare a bugetului investit, dar si de metode de tintire a audientei potrivite pentru afacerea ta.

  De ce are nevoie afacerea ta de Google Ads?

  Probabil ca ai observat si tu deja cat de aglomerat a devenit ecosistemul digital.

  Competitia in zona de antreprenoriat digital este tot mai mare.

  Antreprenorii inteleg deja, in cea mai mare parte, potentialul urias pe care marile platforme digitale il au in activitatea lor de business, in special de rolul determinant pe care platformele operate de Google il joaca in ecosistemul antreprenorial.

  Google Ads este unul dintre cele mai solicitate instrumente de promovare in online, datorita potentialului urias de conversie a utilizatorilor in clienti pentru afacerea ta.

  O campanie de Google Ads care se bazeaza pe o strategie clara si un proces corespunzator de creare, implementare, masurare si optimizare a reclamelor are potentialul de a atinge cu usurinta obiectivele pe care doresti sa le atingi.

  Campanii Google Ads: simplificate pentru tine.

  Acest veritabil ecosistem de advertising oferit de Google devine insa tot mai complex in ceea ce priveste intelegerea lui si, ca atare, utilizarea acestor solutii de promovare intr-o maniera care sa genereze profit.

  De aceea ai nevoie de o agentie specializata in publicitate Google Ads (AdWords), cu specialisti in masura sa preia volumul considerabil de munca necesar in procesul de promovare, sa gandeasca strategia cea mai eficienta, sa implementeze campania si sa o optimizeze astfel incat sa atinga obiectivele setate, iar tu doar sa te bucuri se rezultatele obtinute.

  Ultimele Articole

  Blog de Marketing Online

  Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

  Studii de caz
  Icon Certifications Certificari