Incepe un proiect nou alaturi de noi!

Completeaza formularul din pagina si solicita o discutie preliminara in care vom aborda considerentele care tin de situatia actuala a business-ului tau in mediul online, dar si modalitatile prin care serviciile noastre de marketing online pot sustine dezvoltarea afacerii tale.

Starting rocket

Portofoliu:

elefant.ro
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
Incepe proiectul

Formular de contact

Completeaza formularul de mai jos si programeaza o intalnire cu specialistii re7consulting, pentru a stabili impreuna cele mai eficiente strategii de promovare pentru afacerea ta, in conformitate cu obiectivele pe care le tintesti.

  Informații suplimentare în Politica de confidențialitate

  de ce sa lucrezi cu noi?

  De ce sa colaborezi cu noi?

  In ultimii 7 ani, am livrat rezultate exceptionale pentru peste 170 de parteneri, atat pe obiective de vanzari, cat si pe obiectivele de lead generation. Astazi, generam o cifra medie cumulata de vanzari si valoare a lead-urilor de peste 1.5 milioane de euro in fiecare luna, din campaniile de digital marketing derulate de specialistii nostri pentru clientii din portofoliu.

  Iata elementele care stau la baza performantelor pe care le generam din proiectele noastre de promovare online:

  Servicii profesionale
  Primesti garantia unui mix de servicii de marketing online dezvoltat in permanenta in cei peste 7 ani de activitate pe piata de profil din Romania, dar si a experientei de peste 12 ani pe piata din Germania.
  Comunicare transparenta
  Vei sti in fiecare moment cum utilizam investitia ta, etapele strategiilor de promovare online si, desigur, rezultatele obtinute.
  Raportare detaliata
  Punem la dispozitia ta rapoarte saptamanale detaliate cu privire la activitatile de promovare pe care le desfasuram pentru business-ul tau.
  La zi cu ultimele update-uri

  Urmarim in mod constant schimbarile care au loc pe piata digitala globala si ne adaptam in permanenta pentru a continua sa obtinem cele mai bune rezultate.

  Icon Certifications Certificari