Marketing Horeca

Servicii de marketing pentru industria ospitalitatii

Industria HORECA reprezinta unul dintre pilonii esentiali ai ospitalitatii. Pentru restaurantele si afacerile din acest domeniu, promovarea online este vitala. Colaborarea cu o agentie de marketing specializata in HORECA poate aduce beneficii semnificative, inclusiv cresterea vizibilitatii si atragerea unei clientele mai largi.

Starting rocket

Portofoliu:

nooka restaurant logo
the host restaurant logo
better shop logo
ideal horeca logo
Akasha Retreats logo
Potcoava Mountain Hideaway logo
chef's market logo
Pastel Chalet logo
Marketing Horeca

Agentie specializata in marketing pentru Horeca

Daca esti in cautarea unei colaborari strategice pentru promovarea afacerii tale din industria ospitalitatii, ai ajuns in locul potrivit. Noi suntem agentia specializata in marketing pentru Horeca de care ai nevoie. Cu un portofoliu solid de clienti din sectorul Horeca, inclusiv restaurante, cafenele,hoteluri si furnizori Horeca , oferim servicii personalizate de promovare online, adaptate nevoilor unice ale fiecarui proiect. Dezvoltam si implementam strategii eficiente de digital marketing, pentru o promovare completa si eficienta a afacerii tale in domeniul Horeca.

Restaurante

Dispunem de o experienta vasta acumulata in administrarea de campanii de promovare pentru restaurante. Intelegem ca fiecare restaurant are o poveste unica si o audienta specifica, iar abordarea noastra se bazeaza pe aceasta intelegere. Desfasuram strategii personalizate, menite sa creasca vizibilitatea si sa atraga clienti noi. De la gestionarea prezentei online si a recenziilor la campanii de publicitate bine directionate, suntem dedicati sa ajutam restaurantele sa-si atinga obiectivele de marketing si sa-si consolideze reputatia in industria ospitalitatii.

Furnizori produse pentru Horeca

Desfasuram campanii complexe si inovatoare de marketing digital pentru promovarea furnizorilor de produse pentru industria Horeca. Acesti furnizori distribuie o gama diversa de produse esentiale pentru restaurante, cum ar fi caserole, tacamuri de unica folosinta, sacose pentru takeaway, ambalaje, articole de protectie si igiena, precum si cutii pentru pizza. Intelegem nevoile specifice ale acestui segment si dezvoltam strategii personalizate pentru a spori constientizarea brandului si a genera lead-uri calificate.

Incepe cu un audit gratuit.

Contacteaza specialistii agentiei re7consulting si solicita o analiza gratuita a situatiei conturilor de promovare pe care le administrezi in acest moment.

Solicita Audit Gratuit

Horeca marketing

Serviciile noastre de marketing pentru industria Horeca

Cu o vasta experienta in marketingul online, concentrat pe nevoile si cerintele specifice ale industriei Horeca, suntem pregatiti sa oferim solutii digitale personalizate pentru afacerile tale. Ne asumam angajamentul de a sprijini dezvoltarea continua a proiectelor din sectorul ospitalitatii, implementand strategii inovatoare care sa consolideze prezenta brandului tau intr-un peisaj concurential dinamic.

⭐ Servicii de creatie incluse!

Oferim un mix creativ complet, de la servicii de strategie si planificare creativa, pana la design grafic si copywriting, iar fiecare dintre aceste servicii este inclus in pret daca alegi serviciile noastre de marketing digital specializate pe industria Horeca.

Hai sa discutam

BENEFICII

Iata ce vei primi de la noi

Cu siguranta te intrebi care sunt beneficiile unei colaborari cu o agentie de marketing digital pentru afacerea ta din industria ospitalitatii. Iata trei avantaje pe care ii oferim clientilor nostri din industria ospitalitatii:

Analiza

In prima etapa, este crucial sa intelegem cat mai bine audienta tinta a afacerii din domeniul Horeca. Aceasta analiza ar trebui sa includa segmentarea clientilor potentiali in functie de preferinte, comportament de consum si alte caracteristici relevante. Pe baza acestor date, putem defini profilul clientilor ideali si ne putem concentra eforturile de marketing si publicitate pentru a-i atrage si fideliza.

Strategie

Odata ce am definit publicul tinta, urmatoarea etapa consta in elaborarea unei strategii de marketing cuprinzatoare si adaptate nevoilor specifice ale afacerii din domeniul Horeca. Aceasta strategie ar trebui sa includa canalele de promovare potrivite, cum ar fi social media, motoarele de cautare, email marketing etc., si sa stabileasca obiective clare si masurabile. Implementarea strategiei poate include crearea si distribuirea de continut relevant si atragator, organizarea de evenimente speciale si colaborarea cu influenceri din industrie.

Monitorizare

Odata ce campaniile de marketing sunt in desfasurare, este esential sa monitorizam si sa evaluam constant performanta lor. Acest lucru implica analiza datelor relevante, cum ar fi ratele de conversie, angajamentul publicului si ROI-ul, pentru a identifica ce functioneaza si ce trebuie imbunatatit. Pe baza acestor informatii, putem face ajustari si optimizari continue pentru a asigura eficienta maxima a eforturilor noastre de promovare si pentru a mentine afacerea competitiva in industria Horeca.

Marketing pentru industria Horeca: studii de caz

Rezultatele vorbesc intotdeauna de la sine. Afla ce rezultate am oferit pana in acest moment partenerilor nostri care activeaza in sectorul horeca din Romania, si nu numai.

Nu esti inca pe deplin convins? Vezi rezultatele pe care specialistii nostri sunt capabili sa le genereze partenerilor din industria ospitalitatii.

Rezultate din Industria Horeca

Incepe un proiect alaturi de noi!

Te invitam sa discutam mai multe despre oportunitatile de promovare online pe care le poti accesa alaturi de specialistii agentiei re7consulting.

Contact

Icon Certifications Certificari