agentie social media ads

Servicii de promovare
Social Media Ads

Dezvolta-ti afacerea cu servicii de Social Media Ads bazate pe strategii profesionale de promovare in cele mai populare platforme de socializare, cu rezultate dovedite pentru +170 de clienti din peste 20 de industrii. Bucura-te de transparenta totala, raportare detaliata si dialog permanent cu o echipa de specialisti in Social Media Ads cu +7 ani experienta.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
Promovare Social media ads

Serviciile noastre de Social Media Ads

Promoveaza-ti ofertele intr-un mod profesionist, prin campanii de Social Media Ads derulate de specialistii nostri pe cele mai populare retele de socializare de pe piata. Venim in sprijinul tau cu suport tehnic permanent, strategii complexe de promovare, tactici bazate pe research de date si servicii integrate de creatie livrate de echipele noastre interne de graphic design si copywriting.

Discută cu un specialist în Social Media Ads.

Eu sunt Teodora Stancu, Social Media Manager in cadrul agentiei re7consulting, si te invit sa localizam impreuna cele mai potrivite strategii de promovare Social Media Ads pentru afacerea ta.

Solicita o discutie

Teodora Stancu - Social Media manager re7consulting
consultanta Social Media management

Administrare conturi de Social Media

Oferim servicii profesionale de consultanta in administrarea eficienta a paginilor de social media, pentru securizarea unei imagini viabile in fata comunitatii din social media si pozitionare in topul preferintelor potentialilor clienti.

Punem la dispozitia ta o echipa specializata in Social Media Management cu expertiza dovedita in administrarea prezentei sociale a afacerilor.

Echipa specializata

O echipa de specialisti in Social Media care te va consilia in permanenta in legatura cu administrarea prezentei pe retelele sociale.

Strategii clare

Localizam obiective clare si oferim informatii strategice pentru administrarea eficienta a canalelor de Social Media ale afacerii tale.

Procese automatizate

Utilizam in interesul tau instrumente eficiente de implementare automatizata a proceselor.

⭐ Serviciile noastre de creatie sunt incluse.

Iti punem la dispozitie servicii de creatie integrate, inclusiv design grafic si creare de continut personalizat. Cu expertiza noastra in creatie, vei beneficia de materiale vizuale si continut atractiv, care te vor diferentia pe piata.

Vezi portofoliu nostru

Cum vei colabora cu noi?

Etapele de Social Media Management

Procesul de administrare a conturilor de Social Media presupune implementarea unui mix de strategii de promovare organica si platita, compus din actiuni strategice, creatie si procese de comunicare cu oamenii interesati de afacerea ta, cu scopul de a construi, sustine si dezvolta o prezenta consistenta in Social Media. Iata care sunt etapele de urmat in activitatea de Social Media Management.

Localizare retele sociale
Stabilim impreuna cele mai eficiente platforme sociale, in functie de specificul si potentialii clienti ai afacerii tale.
Strategie de social media
Realizam strategii integrate de dezvoltare a brandului tau in Social Media, in conformitate cu obiectivele impuse.
Calendar editorial
Stabilim ce se posteaza, cand si care este scopul fiecarei postari, pentru a asigura consistenta si vizibilitate perpetue.
Interactiune cu fanii
Oferim consiliere dedicata pentru initierea proceselor de comunicare in social media cu potentialii tai clienti.
Masurarea performantelor
Urmarim in permanenta statisticile generate de paginile tale, in cautare de oportunitati de optimizare.
Optimizarea conturilor
Analizam in permanenta datele generate de platforme localizand, pe baza lor, noi directii de dezvoltare.
Creare de campanii platite
Gandim si implementam campanii platite de promovare Facebook, Instagram & LinkedIn care genereaza clienti.
We're More than marketing

Viziunea agentiei

Specialistii nostri in Social Media Ads si Social Media Management dispun de experienta “pe teren”, vin cu un bogat bagaj de cunostinte si stiu cum sa gestioneze situatiile de criza, oferind solutiile potrivite, proactive, menite sa iti protejeze afacerea si sa-ti ofere cresterea pe care ti-o doresti.

Mixul Social Media Ads & Management
Nevoia unor servicii de promovare in Social Media deriva din raportul disproportionat dintre activitatile necesare pentru promovarea afacerii pe platformele de socializare si lipsa timpului necesar pentru a te ocupa singur de administrarea conturilor.

Daca Social Media Ads insumeaza totalitatea actiunilor realizate in directia promovarii afacerilor tale prin intermediul strategiilor si tacticilor platite, Social Media Management este denumirea generica data unui intreg ecosistem de activitati necesare pentru a sustine si dezvolta prezenta afacerii tale pe platformele sociale.

In cadrul acestui ecosistem, regasim activitati de creare de continut, analiza a datelor generate de activitatea desfasurata, angajarea in dialog cu audienta si multe alte procese esentiale pentru mentinerea si dezvoltarea unei reputatii pozitive pentru afacerea ta in Social Media.

Chiar si cu sustinere profesionala in administrarea prezentei afacerii tale pe retelele de socializare, la un moment dat, din cauza volumul de munca foarte mare, este nevoie de sustinere suplimentara.

In acest sens, specialistii nostri in Social Media Ads si Social Media Management apeleaza la instrumentele de automatizare a proceselor, unele puse la dispozitie de platformele sociale, altele achizitionate separat si integrate in procesele de management.

Avem grija de afacerea ta
Social Media este un mediu intr-o continua schimbare, iar ritmul in care se schimba lucrurile pe platformele de socializare este ametitor.

In fiecare zi apar noi update-uri la instrumentele de promovare platita si de management, la algoritmi si, in consecinta, la strategiile de promovare si optimizare care trebuie implementate.

Rapiditatea cu care se intampla lucrurile te poate coplesi foarte usor, mai ales daca ai si alte sarcini de indeplinit. Desi vorbim despre un mediu volatil, criteriile calitatii si consistentei trebuie sa ramana la un nivel inalt.

Daca pierzi ritmul cu schimbarea, pierderile vor excede factorul timp, afectand relatia cu clientii, strategiile de promovare, vanzarile si, in final, veniturile companiei.

Echipele noastre specializate in Social Media Ads si administrarea conturilor de Social Media devin, asadar, nu numai recomandate, ci esentiale. De ele va depinde succesul afacerii tale.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Studii de caz
Icon Certifications Certificari