We’re
More than
Marketing.

Ajutam afacerile sa-si atinga potentialul. Campaniile noastre de marketing digital sunt mai mult decât obișnuite, depășim așteptările clienților noștri în ceea ce privește comunicarea, colaborarea, creativitatea și succesul campaniei.

Starting rocket
Misiune

Oferim servicii de marketing online de calitate germana companiilor care doresc sa isi expuna cu succes oferta in fata audientei potrivite, la locul si la momentul potrivit.

Viziune

Oferim claritate, inspiratie si spirit inovator partenerilor nostri, intr-un mediu colaborativ definit exclusiv de transparenta totala si dialog permanent.

Valori

Credem in onestitate, etica, corectitudine, inovare si eficienta in procesele de promovare online, valori pe care le impartasim cu cei care aleg sa-si dezvolte afacerea alaturi de noi.

Despre noi

Agentia re7consulting a fost fondata in anul 2015 de compania-mama din Fulda, Germania.

De la inceput, misiunea noastra a fost sa livram in mod constant noi tehnici in campaniile de marketing si solutii specializate de promovare care sa depaseasca asteptarile partenerilor. Tot ceea ce facem, facem intr-un mod deschis, transparent si in deplina colaborare cu partenerii nostri.

De ce facem marketing online?
Descoperim in fiecare zi antreprenori cu idei originale care au potentialul real de a schimba in bine societatea. Ceea ce au nevoie, insa, acestia, este un partener serios si la fel de pasionat de ceea ce face, care sa le sprijine directiile de urmat in implementarea si dezvoltarea ideilor.
Cum ne sprijinim partenerii?
Viziunea agentiei re7consulting se concentreaza pe constructia, implementarea si dezvoltarea unui ecosistem in jurul business-ului, un proces perpetuu care are la baza strategii personalizate de Marketing Digital.
Ce instrumente de marketing utilizam?
Dispunem de un mix complex de servicii de marketing online cu capabilitati testate de a oferi o crestere sigura, sustenabila si o vizibilitate superioara in canalele de promovare alese.
De ce sa fii partenerul nostru?
Relatiile pe care le construim cu partenerii nostri sunt fundamentate pe un set de principii solide precum onestitate, corectitudine, transparenta, etica si flexibilitate, valori imprumutate din mentalitatea germana si inglobate in ceea ce reprezinta esenta agentiei re7consulting.
Noi suntem re7consulting

Aceasta este echipa cu care vei lucra.

Alexandra Lovin

Co-Founder & COO

Sebastian Baier

Founder & CEO

Alin Filote

Sales Representative

Teodora Stancu

Social Media Manager

Alex Gradinaru

Head of Paid & Organic

Georgiana Cerbu

Webdesign Specialist

Daniel Puisor

Creative Director

Luigi Candido

Google Ads Specialist

Georgiana Solomon

SEO Specialist

Andrei Musat

Social Media Specialist

Servicii de marketing online cu rezultate dovedite.

Serviciile noastre de marketing online au livrat deja performante extraordinare unora dintre cele mai mari companii din Romania, dar si din lume! Te invitam sa descoperi si tu serviciile noastre de digital marketing si cum te pot acestea ajuta sa ajungi la rezultatele pe care ti le doresti.

Acceseaza serviciile

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
marketing facut bine.

Studii de caz

Descopera performantele agentiei de marketing online re7consulting pentru partenerii din portofoliul, din campaniile de marketing digital derulate.

Afla mai multe despre rezultatele pe care specialistii agentiei re7consulting le pot livra. Consulta pagina noastra de studii de caz.

Vezi toate studiile

Programeaza o intalnire.

Te invitam la o intalnire cu specialistii agentiei de digital marketing re7consulting. Vom stabili impreuna  strategia optima de marketing online de urmat pentru ca business-ul tau sa obtina performantele pe care doresti sa le atingi.

Contact

Alexandra Maria Lovin - Managing Partner re7consulting
Icon Certifications Certificari