SERVICII PAY-PER-CLICK

Agentie specializata in campanii PPC

Exploram in detaliu capabilitatile instrumentelor specializate de promovare PPC pentru a genera campanii Pay-Per-Click capabile sa livreze rezultate exceptionale, la costuri cu pana la 50% mai mici. Te invitam sa descoperi modul in care serviciile noastre PPC pot sustine obiectivele tale de business.

Starting rocket

Portofoliu:

 • elefant.ro
 • oriflame
 • abb
 • one united properties
 • iveco
 • schmitz cargobull
 • autoschunn
 • autoglobus
 • eventim
reclame pay-per-click

SERVICII DE PROMOVARE PPC

Derulam strategii performante de promovare Pay-Per-Click pe cele mai puternice platforme disponibile la ora actuala pe piata. Punem la dispozitia afacerii tale o echipa profesionista de specialisti PPC cu +7 ani experienta si vanzari anuale de +15 milioane de euro.

Discută cu un specialist în campanii PPC.

Eu sunt Alexandra Lovin, Managing Partner si specialist PPC in cadrul agentiei re7consulting. Te invit sa localizam impreuna cele mai potrivite strategii de promovare Pay-Per-Click pentru afacerea ta.

Hai sa discutam

Alexandra Maria Lovin - Managing Partner re7consulting
alege performanta germana

Agentie PPC axata pe eficienta

Promovarea prin intermediul campaniilor Pay-Per-Click reprezinta alegerea ideala pentru antreprenorii care isi doresc rezultate imediate. Campaniile noastre de promovare PPC au la baza strategii personalizate, gandite pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp.

Audit PPC
Trebuie sa stim de unde pornim la drum, asa ca, inainte de toate, incepem cu o analiza a prezentei afacerii tale in online.
Analiza de cuvinte cheie
Utilizam instrumente specializate pentru a localiza cuvintele cheie cu cel mai mare potential de conversie.
Strategie PPC
Setam obiectivele, stabilim bugetul si cele mai eficiente metode prin care ajungem sa atingem obiectivele propuse.
Implementare
Punem la treaba campaniile create si urmarim evolutia acestora pas cu pas, masurand rezultatele in permanenta.
A/B Testing
Nimeni nu stie reteta succesului. Drept urmare, trebuie sa testam reclamele pentru a le localiza pe cele mai eficiente.
Optimizare
Imbunatatim reclamele in timp real, pe baza datelor preliminare generate de teste si de campania propriu-zisa.
Retargeting
Nu toti clientii sunt hotarati sa cumpere din prima, de aceea, ne asiguram ca oferta ta ramane in atentia lor.
Dynamic Ads
Reclamele se adapteaza in timp real la nevoile clientului, garantand expunere ideala de fiecare data.
Landing Page
Pagini de destinatie sustinute de funnel-uri de conversie eficiente, capabile sa stimuleze decizia de achizitie a clientului.
Copywriting
Stim pe cineva la noi in birou care are abilitatea de a stimula prin cuvinte decizia de achizitie a clientului.
Design Grafic
Realizam proiecte grafice foto sau video de calitate, pentru campanii de PPC cu grad ridicat de succes.
Raportare
Iti punem in permanenta la dispozitie cifre si statistici despre modul in care campania ta PPC performeaza.
Incepe proiectul

Formular de contact

Completeaza formularul de mai jos si programeaza o intalnire cu specialistii re7consulting, pentru a stabili impreuna cele mai eficiente strategii de promovare Pay-Per-Click pentru afacerea ta, in conformitate cu obiectivele impuse de catre tine.

  Informații suplimentare în Politica de confidențialitate

  We're More than marketing

  Nota specialistilor

  Specialistii in campanii PPC din cadrul agentiei re7consulting sunt pregatiti sa te sustina in procesul de promovare prin reclame Pay-per-Click, punand la dispozitia ta logistica necesara, toate serviciile conexe solicitate si experienta dobandita in +7 ani de activitate in domeniu.

  Ce sunt campaniile PPC?

  Promovarea prin campanii PPC reprezinta un model publicitar distinct, care presupune plasarea de anunturi pe o platforma dedicata (Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.).

  Bugetul alocat intr-o campanie PPC este solicitat in mod punctual, plata fiind realizata de fiecare data cand reclama este accesata.

  Scopul reclamelor PPC este de a conduce un potential client catre o actiune de conversie (achizitie, programare, inscriere, etc.).

  Implementarea unei campanii Pay-per-Click reprezinta un proces complex si utilizeaza instrumente specifice caracterizate, la randul lor, de un nivel ridicat de dificultate operationala. Ca atare, procesul de implementare a unei campanii cu reclame PPC necesita asistenta specializata din partea unei agentii PPC.

  Beneficii promovare PPC

  Campaniile Pay-per-Click pot fi pasive (Google Ads) si active (Social Media Ads).

  Reclamele pasive intampina potentialul client in procesul acestuia de cautare a unei solutii la problema lui. In acest caz, strategia campaniei se concentreaza pe anticiparea intentiei de cautare a potentialului client si pozitionarea in drumul acestuia, la momentul potrivit.

  Reclamele active, pe de alta parte, sunt afisate in fata potentialului client si au rolul de trezi o nevoie si de a stimula o actiune specifica. In cazul acesta, strategia campaniei PPC se concentreaza pe localizarea audientei potrivite, pasibila de a dezvolta interes fata de produsul sau serviciul tau.

  Indiferent de caz, o campanie Pay-per-Click ofera un set de beneficii clare pentru afacerea ta. Vorbim, in primul rand, de o eficientizare a costurilor, deoarece platesti strict pentru numarul de click-uri inregistrate de o reclama.

  De asemenea, procesul de localizare a potentialilor clienti este extrem de eficient, avand la dispozitie instrumente profesionale in acest sens, integrate in platformele specializate de advertising. Nu in ultimul rand, campaniile PPC genereaza rezultate imediate si pot fi optimizate in timp real.

  Ultimele Articole

  Blog de Marketing Online

  Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

  Studii de caz
  Icon Certifications Certificari