Automotive Marketing

Servicii de marketing auto

Dezvoltam strategii integrate de promovare pentru industria auto din Romania si nu numai. Acceseaza servicii de marketing auto cu rezultate dovedite pentru unii dintre cei mai performanti jucatori din industria automotive.

Starting rocket

Portofoliu:

iveco
schmitz cargobull
autoschunn
Toyota Piteşti - Next Automobile - automotive marketing re7consulting
autoglobus
Tudor Motors - automotive marketing re7consulting
Euroleasing - automotive marketing re7consulting
capabilitati

Promovam intreg spectrul de oferte auto

La re7consulting vei colabora cu specialisti capabili sa livreze rezultate solide indiferent de specificul afacerii tale auto: de la promovare de autoturisme noi, la strategii dedicate de vanzare autoturisme rulate si pana la tactici de promovare pentru produse si accesorii conexe industriei auto, specialistii in marketing digital ai agentiei iti vor sustine cu succes planul de vanzari vizat.

Autoturisme noi

Dezvoltam campanii performante de marketing online axate pe comunicarea eficienta a stocurilor de autoturisme noi in piata, promovarea showroom-ului auto si stimularea vanzarilor.

Autoturisme rulate

Dispunem de experienta si intrumente performante de marketing capabile sa accelereze vanzarile de autoturisme rulate prin strategii specializate de stimulare a cererii in piata.

Promovare service

Abordam strategii si planuri de marketing online pentru promovarea service-urilor auto, adaptate specificului unic al business-ului: localizare, atragere, conversie si stimularea recurentei prin fidelizarea clientilor.

Finantare auto

Detinem cunostinte aprofundate despre mecanismele de finantare auto si avem capacitatea de a selecta si comunica eficient beneficiile pe care serviciile de leasing si creditare auto le pot oferi clientilor.

Promovare accesorii auto

Realizam campanii de marketing digital pentru afacerile implicate in comercializarea de accesorii, tehnologii si produse destinate pietei de autovehicule.

automotive digital marketing

Serviciile noastre de marketing pentru industria auto

Experienta acumulata in ultimii 8 ani alaturi de unii dintre cei mai mari jucatori din piata de automotive ne-a permis sa rafinam si sa dezvoltam un portofoliu de servicii complete, capabile sa livreze rezultate exceptionale. Iata ce servicii de digital marketing iti putem oferi.

P.S. Vrei sa auzi un secret? Primul client al agentiei noastre a fost o companie din industria automotive, partener pentru care inca livram rezultate extraordinare chiar si astazi, dupa 8 ani, utilizand un mix al acestor servicii prezentate in continuare, personalizat pe nevoile sale specifice de business.

⭐ Servicii de creatie incluse!

Oferim un mix creativ complet, de la servicii de strategie si planificare creativa, pana la design grafic, creatie video si copywriting, iar fiecare dintre aceste servicii este inclus in pret daca alegi serviciile noastre de marketing digital specializate pe industria automotive.

Hai sa discutam

BENEFICII

Iata ce vei primi de la noi

Suntem o agentie de marketing online specializata in industria automotive, cu o viziune axata exclusiv pe localizarea strategiilor de promovare capabile sa livreze rezultate maxime, cu un buget optimizat in permanenta.

Clienti mai rapid

Definirea rapida a audientei si localizarea celor mai performante canale de comunicare cu aceasta reprezinta elementele fundamentale ale strategiilor noastre de automotive marketing.

Vanzari mai rapide

Mizam pe accelerarea proceselor de localizare a audientei-tinta si definirea clara a avantajelor oferite de produsele sau serviciile companiei tale pentru a minimiza pe cat posibil timpul petrecut de client in palnia de vanzari.

Salvezi timp si bani

Lucram in permanenta la optimizarea parametrilor de performanta ai campaniilor de marketing auto derulate pentru a maximiza rezultatele, minimizand perioadele de timp pana la conversie si, implicit, bugetul de marketing alocat.

Incepe cu un audit gratuit.

Contacteaza specialistii agentiei re7consulting si solicita o analiza gratuita a situatiei conturilor de promovare pe care le administrezi in acest moment.

Solicita Audit Gratuit

Marketing auto: studii de caz

Rezultatele vorbesc intotdeauna de la sine. Afla ce rezultate am oferit pana in acest moment partenerilor nostri care activeaza pe piata auto din Romania, si nu numai.

Nu esti inca pe deplin convins? Vezi rezultatele pe care specialistii nostri sunt capabili sa le genereze partenerilor din industria auto.

Rezultate din Automotive

Avantaje

Iata de ce suntem unici

Gata cu lipsa de comunicare cu agentia si problemele de raportare. Cultura agentiei re7consulting pune un accent primordial pe transparenta, comunicare onesta si control deplin al clientului asupra investiei sale. Drept urmare, primul sentiment pe care il vei avea dupa ce vei interactiona cu specialistii nostri va acela ca beneficiezi de propra echipa de marketing in-house.

Control total

Vei sti in permanenta cum investim bugetul tau de promovare si care este randamentul financiar generat de campaniile de marketing derulate. Astfel, vei beneficia de predictibilitate financiara deplina, stiind cand e momentul sa scalezi si cand sa-ti reevaluezi investitia.

Raportare

Colaborarea cu agentia re7consulting va presupune un nivel de transparenta totala asupra rezultatelor generate de campaniile de marketing pe care le implementam, fiind informat oricand doresti, dar si prin rapoarte clare la fiecare minim 7 zile.

Chat zilnic

Imediat dupa oficializarea colaborarii, iti vom pune la dispozitie un grup dedicat de whatsapp unde vei avea oportunitatea sa discuti in timp real cu expertii, solicitand informatii despre campaniile tale si participand activ la procesul strategic de promovare.

Ai mai multe intrebari?

Contacteaza-ne astazi si solicita o discutie cu specialistii agentiei re7consulting pentru a localiza impreuna strategiile de marketing capabile sa accelereze performanta companiei tale, in raport cu obiectivele de business.

Contact

Cum masuram rezultatele

Strategia noastra fundamentala este maximizarea rezultatelor obtinute din campaniile de promovare digitala derulate, in limita bugetului de marketing alocat, realizand acest lucru printr-un proces bine structurat de tracking si analize de date.

Calitate vs. Cantitate

Urmarim intotdeauna sa atragem lead-uri calificate, cu potential ridicat de conversie, in detrimentul unui volum ridicat de lead-uri, dar cu sanse scazute de interes fata de o potentiala achizitie. In acest sens, ne asiguram ca punem la treaba fiecare cent din bugetul de marketing.

Lead Attribution

Utilizam instrumente specializate premium pentru a urmari fiecare etapa parcursa de un potential client in palnia de vanzari, avand, astfel, in permanenta, o imagine clara a celor mai performante canale de promovare.

Sales Attribution

De asemenea, dispunem de instrumente specializate care ne permit sa localizam cu exactitate contextul care a generat o vanzare, printre altele canalul de promovare care a generat vanzarea, reclama accesata, calatoria utilizatorului dupa micro-conversie, dar si informatii demografice si psihografice relevante despre client.

Ce spun clientii?

Testimoniale

Iata ce parere au partenerii nostri din industria auto despre colaborarea cu specialistii agentiei re7consulting.

autoglobus

⭐⭐⭐⭐⭐

„Cu adevarat profesionisti!  Creativi, pro-activi si atenti la detalii. Recomand cu caldura!”

Bogdan Brinduse
Marketing Manager

schmitz cargobull

⭐⭐⭐⭐⭐

„Recomand aceasta agentie. Sunt profesionisti, dedicati si orientati spre atingerea obiectivelor.”

Sabina Clemensevici
Marketing Manager

autoschunn

⭐⭐⭐⭐⭐

„Sunt extrem de multumita de colaborarea cu agentia re7consulting. Lucram impreuna cu specialistii agentiei de peste 6 ani, timp in care profesionalismul si abordarea lor strategica materializate in serviciile profesionale de dezvoltare web, SEO, Google Ads si Meta Ads au contribuit semnificativ la consolidarea pozitiei noastre pe piata.”

Beatrice Dimb
Marketing Manager

Incepe un proiect alaturi de noi!

Te invitam sa discutam mai multe despre oportunitatile de promovare online pe care le poti accesa alaturi de specialistii agentiei re7consulting.

Contact

Icon Certifications Certificari