agentie facebook ads

Servicii de promovare facebook ads

Derulam campanii performante de promovare Facebook Ads de peste 7 ani, timp in care am generat vanzari de zeci de milioane de euro si am livrat zeci de mii de lead-uri valoroase pentru peste 200 de parteneri care au ales sa aiba incredere in cunostintele specialistilor nostri certificate in promovare pe social media. Te invitam si pe tine sa descoperi capabilitatile noastre unice de promovare in Facebook.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
tactici de promovare in facebook ADS

Tipuri de reclame Facebook Ads disponibile

Facebook ofera o sumedenie de oportunitati de promovare pe social media pentru a se asigura ca, oriunde se afla potentialii tai clienti, tu poti utiliza extrem de eficient instrumentele Facebook Ads pentru a-ti afisa oferta in fata lor.

Iata care sunt tipurile de reclame Facebook Ads pe careĀ  agentia de marketing online re7consulting le foloseste pentru a-ti livra cu succes rezultatele asteptate.

Image Ads

Vizualuri de inalta calitate realizate de echipele noastre de graphic design si copywriting, bazate pe analize tehnice si psihografice detaliate.

Video Ads

Dezvoltam structuri video care incorporeaza strategic elementele vizuale in miscare cu stimulii auditivi pentru a atrage atentia clientilor tai.

Carousel Ads

Derulam reclame carusel cu pana la 10 vizualuri prin care oferim clientilor o imagine detaliata a ofertei tale, stimuland, astfel, in mod decisiv decizia de conversie.

Collection Ads

Exploram la maximum optiunile dinamice ale reclamelor tip Collection Ads pentru a-ti promova eficient produsele din catalogul integrat in Facebook.

Instant Experience

Derulam reclame tip Instant Experience integrate cu funnel-uri de marketing performante dezvoltate de specialistii nostri, cu un grad ridicat de conversie.

Story Ads

Profitam la maximum de toate oportunitatile de promovare, de aceea suntem prezenti in Facebook Stories cu toate tipurile de reclame compatibile cu acest newsfeed dedicat.

Reels Ads

Iti promovam ofertele prin reclame video captivante tip vertical full-screen & mobile-ready, afisate strategic de algoritm intre conținutul organic publicat pe utilizatorii Reels.

Messenger Ads

Alege sa-ti promovezi eficient ofertele prin reclame personalizate afisate strategic de algoritm in lista de contacte a utilizatorilor de Facebook messenger.

Discuta cu un specialist Facebook Ads.

Eu sunt Teodora Stancu, Social Media Manager in cadrul agentiei facebook ads re7consulting, si te invit sa localizam impreuna cele mai potrivite strategii de promovare Facebook Ads pentru afacerea ta.

Hai sa discutam

Teodora Stancu - Social Media manager re7consulting
Facebook Ads pentru Vanzari

Derulam campanii integrate de Facebook Ads capabile sa-ti dubleze vanzarile, la un cost mediu per conversie cu 50% mai mic, performanta livrata deja partenerilor cu obiective de vanzari din portofoliu.

Discuta mai multe despre servicii de marketing online cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

Facebook Ads pentru Lead Generation

Alege o agentie meta ads specializata in Leads Generation capabila sa-ti livreze lead-uri cu un Cost Per Lead de pana la 50% mai mic din campaniile de Facebook Ads, performanta pe care o livram deja pentru partenerii cu obiective de lead generation din portofoliu.

Discuta mai multe despre servicii de promovare Facebook Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

agentie de facebook ads

Promovare Meta Ads axata pe rezultate

Gandim si implementam campanii profesionale de promovare pe Facebook cu rezultate concrete, materializate in cresterea numarului de conversii pentru business-ul tau si a parametrilor specifici care definesc prezenta afacerii tale in Social Media.

Stabilim obiectivul
Care este rezultatul final pe care vrei sa il obtii prin promovarea afacerii cu ajutorul serviciilor de Facebook Ads?
Localizam audienta
Localizam potentialii clienti, stabilind parametrii demografici, geografici si psihografici oferiti de Facebook.
Ne pozitionam
Stabilim locul in care vor rula reclamele: NewsFeed, Messenger, Instagram, Audience Network sau in toate locatiile.
Stabilim bugetul
Noi propunem, tu vei alege modul in care vrei sa-ti aloci bugetul (zilnic/lifetime) si nu vei cheltui niciodata mai mult decat suma alocata.
Stabilim tipurile de reclame
Le alegem cele mai eficiente, din multitudinea deĀ  reclame special concepute pentru o promovare eficienta a produsului sau serviciului oferit.
Implementam
E timpul sa dam drumul la caini. Lansam reclamele de parca treaba noastra s-ar fi terminat. Haha, nici pe departe.
Monitorizam performantele
Urmarim performantele in Meta Business Manager si stabilim urmatoarele directii de urmat pentru imbunatatirea performantelor.
Optimizam
Testam grupuri de reclame diferite. Testam copy-uri si vizualuri. Testam audiente. Testam. Testam. Testam pana gasim formula ideala.
Raportam
Punem la dispozitia ta rapoarte detaliate cu rezultatele generate de campanii, in fiecare saptamana.

ā­ Serviciile noastre de creatie sunt incluse.

Iti punem la dispozitie servicii de creatie integrate, inclusiv design grafic si creare de continut personalizat. Cu expertiza noastra in creatie, vei beneficia de materiale vizuale si continut atractiv, care te vor diferentia pe piata.

Vezi portofoliu nostru

We're More than marketing

Viziunea agentiei de marketing online

Noua, la re7consulting, ne place sa traim la intensitate maxima ā€œbuzz-ulā€ din Social Media. Invatam in fiecare zi din asta si ne lipim urechea de fiecare informatie care are potentialul de a contribui la imbunatatirea calitatii serviciilor de Facebook Ads oferite.

Promoveaza-ti afacerea cu ajutorul unei agentii Meta Ads
Totul e comunicare. In cazul nostru, comunicarea e totul si ceva mai mult.

Succesul afacerii tale prin promovare Facebook Ads tine de modul in care reusesti sa captezi atentia audientei, prin actul comunicational.

Captarea si retinerea atentiei sunt doua elemente determinante in succesul afacerii tale.

Insa, pentru a capta atentia intr-un mod eficient, trebuie sa tii cont de cateva reguli. Iata doar 3 dintre acestea:

  • Intelege-ti audienta.

Ofera-i ceea ce isi doreste. Ajuta potentialii clienti sa iti inteleaga mai bine afacerea. Arata-le ca impartiti o viziune comuna, ca respectati valori comune.

  • Fii autentic.

Autenticitatea vine din personalitatea unica a afacerii tale. Oamenii apreciaza brandurile care vorbesc deschis si sincer despre ele, despre viziunea lor, despre misiunea pe care o urmeaza.

  • Porneste de la o tema clara. Intotdeauna.

Nu vorbi niciodata fara sa ai ceva de zis. Nu pierde timpul oamenilor. Planifica procesul comunicational. Defineste scopul informatiei pe care vrei sa o transmiti si obiectivul pe care vrei sa il atingi.

Sunt multi pasi de efectuat in promovarea online si marketingul digital in general, dar cu ajutorul unei agentii de digital marketing din Bucuresti specializate in servicii de promovare Facebook Ads si servicii de marketing online, evolutia este posibila. Drumul catre succes este unul gradual, dar alaturi, putem face ca fiecare pas sa conteze.

Incepe azi calatoria spre succes

In business, succesul se regaseste la granita dintre evolutie ca proces si starea ideala de maturitate evolutiva. Porneste in calatorie alaturi de o agentie de marketing din Bucuresti axata pe experienta in promovarea pe Facebook.

Desigur, in paradigma evolutiei, finalul nu este decat un nou punct de plecare intr-o noua calatorie. Insa, odata parcurs drumul pana in punctul in care consideram ca avem succes, celelalte calatorii evolutive vor sta sub semnul succesului.

Evolutia este o stare naturala. Ne supunem evolutiei indiferent daca vrem asta sau nu. In promovarea Social Media, procesul evolutiv se naste din simbioza a doua elemente complementare: oameni si informatie.

Inaintarea prin acest proces, ca si in orice alt ecosistem cunoscut, este conditionata de un set de reguli. Te poti gandi la aceste reguli ca la treptele unei scari.

Dorind sa atingem succesul in promovarea pe Social Media, si stiind ca avem de-a face cu un mediu compus din cele doua elemente amintite mai sus, respectiv oameni si informatie, deducem ca regulile pe care trebuie sa le respectam trebuie sa tina cont de oameni, dar si de specificul procesului de comunicare.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Icon Certifications Certificari