agentie instagram ads

Servicii de promovare
Instagram Ads

Instagram e despre lifestyle, despre stare de bine, despre evocarea si impartasirea frumosului cu oamenii care impartasesc aceleasi valori cu brandul tau, asadar promovare pe Instagram inseamna transmiterea de experiente pozitive prin creare de continut vizual de calitate. Indiferent de obiectivele tale, cu serviciile noastre profesionale de Instagram Ads vei obtine rezultatele vizate.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
Promovare pe Instagram

Tipuri de reclame Instagram Ads disponibile

Promoveaza-ti ofertele unice in fata audientei potrivite, la momentul potrivit, prin campanii integrate de Instagram Ads. Te invitam sa descoperi tipurile de reclame platite pe care specialistii re7consulting le deruleaza in Instagram Feed, in Story sau pe platforma Instagram Reels.

Image Ads

Daca o poza face cat 1000 de cuvinte, reclamele foto din Instagram vor spune tot ceea ce potentialii clienti trebuie sa stie pentru a alege ofertele tale.

Video Ads

Indeplineste obiectivele afacerii tale prin experienta unica, fluida si dinamica oferita de reclamele video derulate pe platforma Instagram.

Carousel Ads

Adauga mai multe capitole in povestea brandului tau si obtine rezultatele tintite cu ajutorul reclamelor creative de tip carusel de imagini derulate in Instagram.

Shop Ads

Te ajutam sa-ti vinzi produsele intr-un mod eficient direct din pagina de Instagram a business-ului tau, prin reclame Instagram Shop Ads.

Story Ads

Ramai in Stories cat vrei tu. Exploreaza reclamele platite din Stories si atrage-ti potentiali clienti prin campanii creative realizate de specialistii nostri certificati.

Reels Ads

Te invitam sa testam impreuna eficienta reclamelor video captivante tip vertical full-screen & mobile-ready derulate in Instagram Reels.

⭐ Serviciile noastre de creatie sunt incluse.

Iti punem la dispozitie servicii de creatie integrate, inclusiv design grafic si creare de continut personalizat. Cu expertiza noastra in creatie, vei beneficia de materiale vizuale si continut atractiv, care te vor diferentia pe piata.

Vezi portofoliu nostru

We're More than marketing

Nota specialistilor

Cu peste un milliard de utilizatori la nivel global si milioane de utilizatori unici in Romania, Instagram este, in egala masura, una dintre cele mai ofertante platforme cand vine vorba de promovarea afacerii.

De ce ai nevoie de promovare pe Instagram?
Instagram este una dintre cele mai populare retele de socializare din peisajul digital.

Reteaua sociala detinuta de Facebook pune foarte mult acentul pe continutul vizual (foto si video) si mai putin pe continutul de tip text. Acest lucru duce la eficientizarea proceselor de comunicare, mai ales cand vine vorba de promovarea produselor.

Instagram prefera continutul vizual pentru calitatile lui. Una dintre aceste calitati este capacitatea de a livra mesajul intr-un mod mult mai eficient. Un clip video de un minut echivaleaza cu informatia comasata intr-un articol text de 1000 de cuvinte.

Profita de rata de engagement superioara.

Rata de engagement masoara nivelul de implicare pe care audienta il manifesta fata de continutul postat in Social Media.

Modul in care interactioneaza audienta cu postarile tale este evidentiat prin like-uri, comentarii, vizualizari, click-uri si share-uri.

Nivelul de interactiune masurat, dar si modul specific in care audienta interactioneaza cu continutul tau, reprezinta una dintre cele mai importante metrici menite sa reflecte succesul activitatilor tale din Social Media.

In medie, rata de engagement generata de campaniile lansate in Instagram este cu aproximativ 70% mai mare fata de aceeasi metrica masurata in campaniile din Facebook, ceea ce denota un potential de succes net superior in Instagram, cu conditia ca obiectivele setate in campanii sa fie compatibile cu specificul platformei.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Icon Certifications Certificari