Acordam o importanta deosebita confidentialitatii datelor tale si, de aceea, dorim sa te informam in cel mai transparent mod asupra datelor personale pe care platformele agentiei re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) le colecteaza despre tine, care sunt scopurile pentru care le utilizam, dar si drepturile legale pe care le ai, garantate de Legea 2016/679, cunoscuta sub denumirea de Regulamentului General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR).

Cuprins:

  • Ce date colectam?
  • Cum colectam datele?
  • Cum vom folosi datele?
  • Cui vor fi comunicate datele tale?
  • Ce masuri luam pentru protectia datelor?
  • Datele colectate in scopuri de marketing
  • Ce drepturi ai?
  • Date de contact
  • Ce sunt cookie-urile?
  • Ce tipuri de cookie-uri folosim?
  • Care sunt avantajele cookie-urilor?
  • Care este durata de viata a unui cookie?
  • Cum folosim cookie-urile?
  • Cum sa administrezi cookie-urile?
  • Cum contactezi autoritatea abilitata?

Ce date colectam?

Agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) colecteaza urmatoarele seturi de date:

  • Informatii de identificare (nume si prenume, adresa de email, numar de telefon, I.P., etc.)
  • Informatii referitoare la comportamentul de navigare pe site-ul https://re7consulting.ro.

Cum colectam datele?

In cea mai mare masura, datele personale pe care agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) le colecteaza sunt oferite in mod direct de catre tine. Concret, colectam si procesam datele tale atunci cand:

  • Te abonezi la newsletter, descarci unul dintre materialele informative disponibile pe website-ul https://re7consulting.ro sau ne contactezi prin apel telefonic, mesaj direct sau email.
  • Completezi in mod voluntar un chestionar disponibil pe website-ul https://re7consulting.ro sau ne oferi feedback prin apel telefonic, mesaj direct sau email.
  • Accesezi website-ul https://re7consulting.ro si iti dai acordul explicit ca instrumentele de tip Cookies sa colecteze date despre comportamentul tau pe platforma.

Cum vom folosi datele?

Agentia re7consulting (re7 online marketing SRL) colecteaza si proceseaza date cu caracter personal in scopul:

  • De a-ti oferi o experienta personalizata de navigare pe website-ul https://re7consulting.ro.
  • De a-ti trimite newslettere personalizate cu materiale informative si educative legate de serviciile de marketing online de care esti interesat
  • De a tinti audiente asemanatoare cu profilul tau in cadrul campaniilor publicitare desfasurate pentru promovarea serviciilor noastre de marketing online
  • De a realiza campanii de retargeting si remarketing.

Cui vor fi comunicate datele tale?

Agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) poate comunica sau transfera date cu caracter personal in conditiile in care acest lucru este necesar (interes legitim) pentru oferirea unei experiente superioare in relatia cu tine, pentru realizarea unor campanii de marketing, pentru a-ti trimite periodic informatii relevante pentru tine, prin intermediul campaniilor de newsletter sau pentru a indeplini o obligatie legale, catre urmatoarele categorii de destinatari:

  • Companii terte parti care asigura suportul pentru realizarea campaniilor de marketing
  • Companii de studii de piata
  • Autoritatea publica care are dreptul legal de a solicita astfel de informatii, precum Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, instante de judecata sau arbitrale, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea de fapte penale.

Companiile destinatare care prelucreaza date cu caracter personal in cadrul Uniunii Europene/Zonei Economice Europene se supun acelorasi prevederi legale astfel incat transferul in aceasta zona geografica ofera garantiile necesare de protectie.

Cu toate acestea, daca pentru aducerea la indeplinire a contractului va fi necesar transferul datelor cu caracter personal catre destinatari din afara Uniunii Europene/Zonei Economice Europene sau a statelor care nu ofera un grad de protectie adecvat, agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL)  se va asigura ca transferul datelor tale va fi insotit de garantii corespunzatoare, cum ar fi incheierea unor contracte care vor include clauzele contractuale tip pentru transferul de date cu caracter personal dezvoltate de catre Comisia Europeana, iar in cazul transferurilor catre Statele Unite ale Americii, certificarea EU-US Privacy Shield.

Ce masuri luam pentru protectia datelor?

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor tale. De aceea, am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate (revizuite si adaptate periodic) pentru protejarea informatiilor tale cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, a pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului ilicit sau neautorizat la datele tale.

Printre aceste masuri, mentionam:

  • Implementarea si revizuirea periodica a politicilor, procedurilor si instructiunilor de lucru destinate securizarii prelucrarii datelor cu caracter personal.
  • Instruirea periodica si sistematica a responsabililor care prelucreaza date cu caracter personal.
  • Limitarea accesului la datele cu caracter personal in conformitate cu principiile din politica generala de securitate („nevoia de a sti”, „nevoia de a vedea” etc.).
  • Accesul securizat la aplicatiile si fisierele care contin date cu caracter personal.
  • Implementarea unor solutii tehnice pentru securizarea comunicatiilor care includ date cu caracter personal.
  • Monitorizarea proceselor de transfer a datelor cu caracter personal (prin serviciul de email, copiere pe suport extern, tiparire, scanare etc.) si blocarea tentativelor de transfer neautorizate.
  • Implementarea unor solutii tehnice pentru asigurarea disponibilitatii datelor cu caracter personal in sistemele informatice utilizate.
  • Criptarea comunicarilor ce contin date cu caracter personal.

Prelucrarea datelor in scopuri de marketing

Dorim sa iti trimitem informatii si oferte pe care le consideram relevante pentru tine, precum si despre companiile partenere.

Ai dreptul legal de a refuza in orice moment sa fii parte din audienta intergata in campaniile noastre de marketing si de a solicita o serie de actiuni referitoare la datele cu character personal pe care le colectam si le stocam in sistem criptat, intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Daca doresti sa iti exerciti acest drept, contacteaza-ne la:

  • Tel: +40 31 630 53
  • Email: privacy@re7consulting.ro

Ce drepturi ai?

Vrem sa ne asiguram ca esti in deplina cunostinta de cauza asupra drepturilor care iti revin in virtutea Regulamentului General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR).

De aceea, te invitam sa consulti drepturile pe care le ai in cadrul proceselor de colectare si prelucrare a datelor tale cu caracter personal pe care agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) le realizeaza.

Dreptul la accesarea datelor

Ai dreptul legal de a solicita copii ale datelor tale cu caracter personal pe care agentia re7consulting (re7 online marketing SRL) le stocheaza.

Dreptul la rectificarea datelor

Ai dreptul legal de solicita agentiei re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) corectarea si/sau completarea datelor despre care ai suspiciunea rezonabila ca sunt incorecte sau incomplete.

Dreptul la stergerea datelor

Ai dreptul legal de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal pe care agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) le stocheaza.

Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR).

Dreptul la restrictionarea procesarii

Ai dreptul legal de a solicita agentiei re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) restrictionarea procesarii datelor cu caracter personal care te privesc.

Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal.

Dreptul la interzicerea procesarii

Ai dreptul legal de a interzice agentiei re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) sa efectueze activitati de procesare a datelor tale cu caracter personal.

Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul legal de a solicita agentiei re7consulting (re7 online marketing SRL) transferul datelor tale cu caracter personal catre o alta organizatie, sau direct catre tine.

Atentie! Acest drept se supune anumitor conditii, stipulate in Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

Dreptul de a depune o plangere

in fata Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Date de contact

Daca doresti sa iti exerciti unul dintre drepturile legale stipulate anterior, te rugam sa ne contactezi la:

  • Tel: +40 31 630 53
  • Email: privacy@re7consulting.ro

Agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) are obligatia legala, impusa de Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), de a da curs solicitarii tale in maxim 30 de zile.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata. Tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care utilizatorul se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Website-ul https://re7consulting.ro utilizeaza cookie-uri.

Drept urmare, atunci cand accesezi platforma, exista posibilitatea ca agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) sa colecteze date in mod automat prin intermediul acestor cookie-uri, sau prin tehnologie similara.

Cookie-urile in sine nu colecteaza date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Ce tipuri de cookie-uri sunt folosite?

  • Cookie-uri de sesiune

Acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).

  • Cookie-uri persistente

Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depind de durata de viata prestabilita pentru cookie).

Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third-party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele utilizatorilor, astfel incat ulterior sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru acestia.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un webserver anume (websiteul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor. Un exemplu sunt preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Care este durata de viata a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat.

Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul a parasite website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (‘cookie-uri permanente‘).

Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

Cum folosim cookie-urile?

Agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL) utilizeaza cookie-uri cu scopul de a imbunatati experienta ta de explorare a website-ului https://re7consulting.ro si pentru a-ti oferi servicii specializate intr-un mod personalizat, inclusiv prin:

  • Retinerea intentiei de abonare la newsletter, pentru a putea sa iti trimitem informatiile pentru care te-ai abonat.
  • Monitorizarea comportamentului de navigare pe care il ai pe website-ul nostru, intelegand, astfel, mai clar, nevoile punctuale pe care le ai si modul in care agentia noastra ar putea sa iti livreze solutia cea mai potrivita.
  • Identificarea erorilor care pot surveni in timpul navigarii tale pe website-ul https://re7consulting.ro.

Exista o serie de tipuri de cookie-uri cu functionalitati distincte. O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri pe dispozitivul tau:

Cookie-uri de performanta

Acest tip de cookie-uri retine preferintele utilizatorului pe acest website, astfel incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a siteului.

Exemple: setarile volumului pentru video player sau viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

  • Cookie-uri strict necesare

Cookie-urile strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a website-ului. Aceste cookie-uri nu necesita acordul tau prealabil pentru a fi descarcate pe dispozitivul tau.

Poti seta browser-ul tau pentru a bloca aceste cookie-uri, insa in acest caz anumite sectiuni ale website-ului nu vor functiona corect.

  • Cookie-uri de analiza

De fiecare data cand un utilizator viziteaza website-ul re7consulting, soft-ul de analiza furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum.

Browser-ul ne va spune daca ai acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu esti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

Daca esti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul – acestea fiind supuse regulilor privind protectia datelor cu caracter personal pe care Telekom le-a implementat.

  • Cookie-uri de inregistrare

Pe website-ul nostru, acest tip de cookie-uri permite website-ului sa memoreze actiunea specifica de abonare la newsletter.

  • Cookie-uri pentru geotargeting

Acest tip de cookie-uri permite stocarea de informatii legate de tara din care provin utilizatorii, fara a stoca sau a ajuta la stocarea unor date personale legate de locatia concreta.

  • Cookie-uri pentru publicitate

Utilizam aceste cookie-uri pentru a colecta informatii despre vizita ta pe site-ul nostru web, continutul pe care l-ai vizualizat, link-urile pe care le-ai urmat si informatii despre browser, dispozitiv si adresa ta IP.

Uneori, impartasim unele aspecte limitate ale acestor date cu terte parti in scopuri publicitare.

De asemenea, putem partaja datele online colectate cu partenerii nostri de publicitate. Asta inseamna ca, atunci cand vei vizita un alt site web, ti se poate afisa publicitate pe baza comportamentului tau de navigare pe site-ul nostru web.

  • Cookie-uri ale tertilor

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a personaliza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, site-ul re7consulting nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea ta.

Tabelul de mai jos descrie amanuntit fiecare cookie pe care il utilizam pe site-ul re7consulting, inclusive scopul precis al fiecaruia si durata de functionare. Nu vom utiliza aceste cookie-uri in alt scop decat cel indicat in prezentul document.

Denumire CookieCategorieTipDurataCine utilizeaza cookie
Cookie ConsentNecesarHTTP Cookie 1 an re7consulting.ro
mNecesarHTTP Cookie10 ani m.stripe.com
https://q.stripe.com/NecesarPixel TrackerSesiune q.stripe.com
langAnalizaHTTP CookieSesiune cdn.syndication.twimg.com
_gatStatisticHTTP Cookie1 zi anchor.fm
collectStatisticPixel TrackerSesiune google-analytics.com
_gaStatisticHTTP Cookie2 anire7consulting.ro
_gidStatisticHTTP Cookie1 zi re7consulting.ro
_gatStatisticHTTP Cookie6 zilere7consulting.ro
reduxPersist%3AcomplianceMarketingHTTP Cookie6 zileanchor.fm
reduxPersistIndexMarketingHTTP Cookie6 zileanchor.fm
reduxPersist%3AlocalStorageMarketingHTTP Cookie6 zileanchor.fm
reduxPersist%3AtutorialMarketingHTTP Cookie6 zileanchor.fm
reduxPersist%3AvoiceMessageCMarketingHTTP Cookie6 zileanchor.fm
_gaexpMarketingHTTP Cookie57 zileanchor.fm
_gcl_auMarketingHTTP Cookie3 lunianchor.fm
AMP_TOKENMarketingHTTP Cookie1 zianchor.fm
__stripe_midMarketingHTTP Cookie1 ananchor.fm
__stripe_sidMarketingHTTP Cookie1 zianchor.fm
cookies.jsMarketingHTTP CookieSesiuneanchor.fm
_fbpMarketingHTTP Cookie3 lunianchor.fm
_gaMarketingHTTP Cookie2 anianchor.fm
_gidMarketingHTTP Cookie1 zianchor.fm
test_cookieMarketingHTTP Cookie1 zi doubleclick.net
IDEMarketingHTTP Cookie1 andoubleclick.net
r/collectMarketingHTTP CookieSesiune doubleclick.net
trMarketingPixel TrackerSesiunefacebook.com
frMarketingHTTP Cookie3 lunifacebook.com
ads/ga-audiencesMarketingPixel TrackerSesiunegoogle.com
_fbpMarketingHTTP Cookie3 lunire7consulting.ro
VISITOR_INFO1_LIVEMarketingHTTP Cookie179 zileyoutube.com
PREFMarketingHTTP Cookie8 luniyoutube.com
YSCMarketingHTTP CookieSesiuneyoutube.com
GPSMarketingHTTP Cookie1 ziyoutube.com
yt-remote-device-idMarketing HTML Local StoragePersistentyoutube.com
yt-remote-connected-devicesMarketing HTML Local StoragePersistentyoutube.com
yt-remote-session-appMarketing HTML Local StorageSesiuneyoutube.com
yt-remote-cast-installedMarketing HTML Local StorageSesiuneyoutube.com
yt-remote-session-nameMarketing HTML Local StorageSesiuneyoutube.com
yt-remote-fast-check-periodMarketing HTML Local StorageSesiuneyoutube.com
rp.gifNeclasificat Pixel TrackerSesiune alb.reddit.com
reddaidNeclasificatHTTP Cookie2 ani reddit.com

Site-ul re7consulting.ro poate contine link-uri de la alte site-uri care nu sunt operate sau controlate de catre agentia re7consulting Romania (re7 Online Marketing SRL), inclusiv link-urile platformelor de Social Media.

Astfel, informatiile personale pe care le impartasesti cu aceste platforme denumite “third party” vor intra sub incidenta regulilor specifice de protectie a datelor pe care le au aceste platforme, si nu sub incidenta acestui regulament.

Cum sa administrezi cookie-urile?

Iti oferim posibilitatea de a refuza functionarea cookie-urilor. In momentul in care accesezi website-ul https://re7consulting.ro, ai posibilitatea de accepta sau de a respinge functionarea cookie-urilor, prin functia de bifare/debifare pusa la dispozitie de Pop-Up-ul care apare in partea superioara a paginii.

De asemenea, poti efectua setari direct la nivel de browser pentru a bloca activitatea cookie-urilor.

Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca, adesea, dezactivarea cookie-urilor poate perturba si chiar bloca anumite functii din website, esentiale pentru oferirea unei experiente superioare de navigare.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, consulta website-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/.

Date de contact

Daca ai intrebari despre procesele de colectare, stocare si/sau prelucrare a datelor tale cu character personal, realizate de agentia re7consulting Romania (re7 online marketing SRL), sau daca doresti sa iti exerciti unul dintre drepturile legale pe care le ai, stipulate la sectiunea “Ce drepturi ai?”, nu ezita sa ne contactezi.

  • Telefon: +40 31 630 53
  • Adresa de email: privacy@re7consulting.ro

Cum contactezi autoritatea abilitata?

In Romania, autoritatea abilitata in mod legal pentru supravegherea activitatilor de colectare, stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal, in acord cu Regulamentul General de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR), este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Daca doresti sa te adresezi autoritatii competente, iti punem la dispozitie urmatoarele date de contact:

  • Telefon centrala: +40.318.059.211/+40.318.059.212
  • Cabinet Presedinte: +40.318.059.220
  • Adrese de email: anspdcp[at]dataprotection.ro/ dpo[at]dataprotection.ro
  • Adresa Web: https://www.dataprotection.ro/