Recruitment Marketing

Servicii de marketing pentru recrutare

Cu un portofoliu divers de clienti din industria de recrutare, re7consulting iti ofera solutii de marketing personalizate pentru a te diferentia si a-ti atinge obiectivele. Abordam cu profesionalism si expertiza dezvoltarea brandului de angajator si recrutarea de talente, prin servicii profesionale de promovare rafinate in ultimii 8 ani.

 

Starting rocket

Portofoliu:

sakare paris
Runway logo - re7consulting
Krenzer logo - re7consulting
Voncaprivi logo - re7consulting
Business Schwab logo - re7consulting
capabilitati

Oferim o gama variata de servicii in domeniul recrutarii.

Cu o expertiza aprofundata in marketingul pentru industria de recrutare, punem la dispozitia ta capacitatile noastre exceptionale pentru a te ajuta sa atingi obiectivele de recrutare si sa te evidentiezi in acest mediu competitiv. Exploram strategii personalizate care sa te plaseze in fruntea concurentei, promovand cu succes agentiile de recrutare, anunturile de angajare si brandul de angajator.

Agentii de recrutare

Promovarea agentiilor de recrutare – dispunem de un nivel profund de intelegere a industriei de recrutare, dezvoltand, astfel, strategii personalizate pentru a face agentia ta de recrutare sa iasa in evidenta. Abordam fiecare aspect, de la construirea brandului de angajator, la crearea de continut performant care atrage atentia celor mai buni candidati.

Anunturi de angajare

Promovarea anunturilor de angajare – folosind abordari inovatoare de marketing, transformam disponibilitatile de angajare in oportunitati irezistibile. Prin intermediul unei game variate de canale de marketing si tehnici profesionale de promovare, aducem candidatii potriviti pentru joburile scoase la concurs.

Employer Branding

Strategii de crestere a brandului de angajator – lucram impreuna pentru a construi si gestiona imaginea ta de angajator, stabilind conexiuni autentice cu candidatii. Ne straduim sa-ti dezvoltam imaginea companiei pana in punctul in care sa fie recunoscuta ca un loc de munca de top, astfel incat sa poti atrage talente exceptionale.

recruitment marketing

Serviciile noastre de marketing pentru industria de recrutare

Expertiza locala si globala in recrutare

Agentia de digital marketing re7consulting ofera strategii de marketing personalizate pentru industria de recrutare, adaptate nevoilor specifice din Romania si din intreaga lume. Cu o abordare axata pe profesionalism, suntem specializati in promovarea autenticitatii agentiilor de recrutare si in dezvoltarea relatiilor solide cu candidatii si angajatorii. Indiferent de obiectivul tau – promovarea anunturilor de angajare sau construirea unui brand de angajator puternic – suntem aici pentru a dezvolta si implementa strategii eficiente si inovatoare.

⭐ Serviciile noastre de creatie sunt incluse.

Pentru a pune in valoare agentia ta de recrutare si anunturile tale de angajare, iti punem la dispozitie servicii de creatie integrate, inclusiv design grafic si creare de continut personalizat. Cu expertiza noastra in creatie, vei beneficia de materiale vizuale si continut atractiv, care te vor diferentia pe piata si vor atrage atentia candidatilor potentiali.

Hai sa discutam

BENEFICII

Incepe de astazi un nou parteneriat de succes.

Descopera beneficiile de a lucra cu o echipa specializata in marketing de recrutare, pregatita sa pua la dispozitia afacerii tale o gama completa de servicii de promovare online dedicate specificului tau de activitate, cu rezultate dovedite.

Rapoarte si analize detaliate

Oferim rezultate masurabile, bazate pe date si cifre concrete. Acest aspect unic iti va permite sa urmaresti in timp impactul eforturilor noastre de marketing, iar noua ne va permite sa adaptam strategiile in functie de performanta, ceea ce va conduce la o crestere constanta a succesului in recrutare.

Sprijin in crearea unui brand puternic

Experienta noastra in segmentul de Employer Branding te va ajuta sa construiesti o imagine puternic profesionalizata, atragand astfel candidati de calitate si consolidand loialitatea angajatilor. Cu ajutorul nostru, poti deveni un angajator de top, cu o diferentiere puternica in piata.

Solutii de marketing personalizate

Oferim strategii personalizate pentru promovarea agentiilor de recrutare si a anunturilor de angajare. Vei beneficia de un mix de servicii, inclusiv Google Ads, LinkedIn Ads, Facebook Ads, SEO si dezvoltare web, adaptate nevoilor tale specifice. perfect adaptate industriei tale.

Incepe cu un audit gratuit

Pentru a ne asigura ca putem livra solutii personalizate si eficiente, parteneriatul nostru va incepe cu un audit gratuit. Acest audit nu doar ca ne va oferi o imagine clara a pozitionarii tale ca brand, ci va identifica punctul de plecare ideal pentru colaborarea noastra. Acest pas initial va deschide calea catre succesul nostru comun si ne va ajuta sa luam masuri corecte inca din primul moment.

Solicita Audit Gratuit

Marketingul industriei de recrutare: studii de caz

Rezultatele nu mint. Descopera povestile de succes pe care le-am construit alaturi de partenerii nostri din industria de recrutare, atat in Romania, cat si global.

Avantaje

Masuram succesul in fapte, nu doar in cifre.

La re7consulting, evaluarea succesului nu este doar un exercitiu de analiza a datelor, ci o calatorie captivanta de descoperire. Ne uitam dincolo de cifre pentru a gasi povestea autentica din spatele lor. Ne mandrim sa vedem cum clientii nostri isi ating obiectivele in industria de recrutare. Suntem aici pentru a construi relatii de incredere si excelenta in domeniul marketingului si pentru a continua sa facem posibila cresterea si dezvoltarea in sfera recrutarii.

Promovare eficienta

Oferim companiilor de recrutare solutii de marketing care maximizeaza eficienta si impactul, reducand costurile si eforturile necesare pentru atingerea obiectivelor de recrutare. Cu o abordare bazata pe date si strategii personalizate, promovam serviciile agentiei in mod eficient, atragand candidati de calitate.

Employer Branding consolidat

Oferim agentiilor de recrutare o oportunitate unica de a-si consolida strategia de Employer Branding. Prin crearea si promovarea unei imagini de angajator de top, vei deveni atractiv pentru candidati si iti vei mentine angajatii loiali. Astfel, firma ta de recrutare se va diferentia in piata si va atrage mai usor talente de calitate.

Expertiza personalizata

Cu o echipa dedicata de specialisti, oferim o expertiza unica care intelege nevoile specifice ale agentiilor de recrutare. Dezvoltam strategii personalizate care se aliniaza cu cerintele unice ale industriei de recrutare si care aduc rezultate masurabile. Aceasta experienta de specialitate face colaborarea cu noi o alegere potrivita pentru firmele de recrutare.

Incepe de astazi.

Hai sa pasim impreuna in lumea oportunitatilor de promovare online, unde echipa noastra de specialisti de la re7consulting este gata sa transforme ideile tale in realitate.

Contact

Icon Certifications Certificari