agentie tiktok ads

Servicii de promovare
TikTok Ads

Punem la dispozitia ta un pachet profesional de servicii TikTok Ads proiectat sa ofere eficienta maxima in promovarea ofertelor tale in fata audientei-tinta din TikTok. Realizam campanii TikTok Ads care livreaza vizibilitate optima si trafic cu potential ridicat de conversie.

Starting rocket

Portofoliu:

MaxiPet - marketing re7consulting
oriflame
abb
one united properties
iveco
schmitz cargobull
autoschunn
autoglobus
eventim
coral-travel-re7consulting
campanii TikTok ads

Tipuri de reclame TikTok Ads disponibile

Formatul unic de continut video propus de TikTok reuseste sa livreze cifre exceptionale in materie de interactiuni, engagement si conversii, la un cost net inferior fata de retelele concurente, iar aceste avantaje pozitioneaza reteaua sociala drept una dintre cele mai ofertante piete de desfacere pentru afacerile care tintesc profilul unic de client activ pe platforma.

Iata care sunt tipurile de reclame TikTok Ads pe care specialistii re7consulting le folosesc pentru a-ti livra cu succes rezultatele asteptate.

In-Feed Ads

Reclama video nativa redata automat in feed-ul For You al utilizatorilor TikTok, cu o durata recomandata de 15 secunde.

Spark Ads

Format nativ de reclama care iti permite integrarea postarilor organice TikTok si functiile acestora in campanii TikTok Ads.

TopView Ads

Reclama video nativa afisata ca top post in feed-ul For You la prima deschidere a aplicatiei TikTok.

Brand Takeover Ads

Reclama full-screen, de mare impact, afisata inainte de feed-ul For You, pe care o vede un utilizator cand deschide TikTok.

Branded Hashtag Challenge

Strategie de promovare prin utilizarea de hashtags sponsorizate, cu obiectivul de a castiga vizibilitate stimuland crearea de continut generat de fani.

Discuta cu un specialist TikTok Ads.

Eu sunt Teodora Stancu, Social Media Manager in cadrul agentiei de marketing online re7consulting, si te invit sa localizam impreuna cele mai potrivite strategii de promovare TikTok Ads pentru afacerea ta.

Hai sa discutam

Teodora Stancu - Social Media manager re7consulting
TikTok Ads pentru Vanzari

Promoveaza-ti ofertele pe reteaua socialacu cea mai rapida evolutie a metricilor de interactiune de pe piata, cu o rata medie de engagement de aproximativ 40% si achizitii active realizate deja direct din platforma de aproximativ 67% dintre utilizatori.

Discuta mai multe despre obiectivele tale de vanzari prin reclame TikTok Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

TikTok Ads pentru Lead Generation

Deruleaza reclame video profesionale cu obiectiv de generare de lead-uri calificate in reteaua sociala cu cea mai mare crestere a numarului de utilizatori din Romania. Discuta mai multe despre obiectivele tale de lead generation prin reclame TikTok Ads cu un specialist re7consulting.

Contacteaza un specialist

⭐ Serviciile noastre de creatie sunt incluse.

Iti punem la dispozitie servicii de creatie integrate, inclusiv design grafic si creare de continut personalizat. Cu expertiza noastra in creatie, vei beneficia de materiale vizuale si continut atractiv, care te vor diferentia pe piata daca colaborezi cu o agentie de Tik Tok Ads.

Vezi portofoliu nostru

agentie tiktok ads

Diversifica-ti mixul de marketing cu TikTok Ads

Agentia de marketing digital, re7consulting, dispune de specialisti capabili sa sustina intr-un mod profesionist fiecare etapa implicata in procesul de promovare TikTok Ads, de la etapele tehnice de setare, implamentare, optimizare si raportare a campaniilor, pana la etapele creative extrem de importante in stimularea deciziei de conversie.

Audience Research
Realizam cercetari detaliate pentru a stabili dimensiunea si caracteristicile potentialilor clienti din Tik Tok.
Competitor Research
Realizam analize detaliate pentru identificarea punctelor tari si punctelor slabe in raport cu competitorii.
Strategii Optimizare Buget
Alocam strategic resursele bugetare pentru a obtine performante maxime din campaniile de Tik Tok Ads.
Custom Audiences
Localizam cu precizie audientele cu grad ridicat de compatibilitate fata de ofertele pe care vrei sa le promovezi in Tik Tok.
Lookalike Audiences
Tintim cu precizie audientele care impart caracteristici demografice si psihografice comune cu profilul clientului tau existent.
TikTok Copywriting
Dezvoltam structuri performante de copywriting axate exclusiv pe stimularea nevoii clientilor fata de ofertele tale.
A/B Testing
Realizam actiuni de testare divizata strategica pentru determinarea celor mai performante reclame.
Conversion Tracking
Desfasuram procese complexe de Data Tracking pentru a obtine indicii vitale despre comportamentul clientilor.
Marketing Forecasting
Derulam analize de prognoza detaliate pentru proiectarea rezultatelor obtinute din viitoarele campanii Tik Tok Ads.
We're More than marketing

Nota specialistilor

Oportunitatea de marketare in Tik Tok este uriasa. La nivel global, campaniile de Tik Tok Ads pot ajunge la o audienta de nu mai putin de 825 de milioane de utilizatori, iar in Romania, 6.37 milioane de utilizatori sunt vizati zilnic de campanii de digital marketing.

Ce este Tik Tok?

Este, poate, una dintre cele mai controversate platforme de socializare la ora actuala, insa si reteaua de la care se inspira masiv ceilalti competitori, in special Facebook si Youtube.

Formatul unic de continut pe care l-a propus, cu un accent unic pe video cu o durata scurta, in format vertical, usor de consumat si cu o dinamica a consumului extrem de rapida si antrenanta, a provocat o migratie masiva a audientei tinere de pe celelalte retele, catre Tik Tok.

Tocmai de aceea, platformele competitoare au inceput deja sa-si adapteze platformele si sa le alinieze tot mai mult la acest tip de continut, in speranta ca isi vor recupera audienta pierduta.

Tik Tok a depasit deja un milliard de utilizatori, fiind a treia retea sociala ca popularitate din lume, dupa Facebook si Instagram. Insa, ca nivel de penetrare in randul celui mai activ segment demografic – cel tanar – Tik Tok este de departe cea mai ofertanta retea sociala.

Cat de ofertante sunt campaniile Tik Tok Ads?

Dintre obiectivele de marketing pe care le poti atinge pe Tik Tok se numara cele de Brand Awareness, Trafic, Lead Generation si chiar de Vanzari Directe, din moment ce peste 67% dintre utilizatorii de Tik Tok declara ca au realizat deja cel puțin o achizitie din platforma.

Tik Tok Influencer Marketing. Merita? Cu siguranta! Datorita formatului unic al platformei si al ratei mari de engagement care poate depasi 40%, Influencer Marketing reprezinta una dintre cele mai mai performante tipuri de campanii de marketing desfasurate in acest moment in Tik Tok.

Asadar, oportunitati de monetizare din Tik Tok exista din plin, trebuie doar sa angajezi partenerul potrivit care sa te sprijine eficient in a-ti indeplini obiectivele de business, iar o agenție Tik Tok este alegerea cea mai potrivita.

Ultimele Articole

Blog de Marketing Online

Te invitam sa citesti ultimele articole publicate de specialistii agentiei re7consulting. Din ele vei afla informatii valoroase despre promovarea online si despre modul in care aplicam serviciile noastre de digital marketing pentru partenerii din portofoliu.

Icon Certifications Certificari