Servicii SEO profesionale

Iti oferim servicii SEO care iti cresc traficul organic.

servicii optimizare seo - re7consulting

Servicii SEO

oferite de Agentia re7consulting in colaborare cu Stoian Ciprian – Specialist SEO cu peste 8 ani experienta si Fondator Agentia OneMedia X Group:

Consultanta SEO


Te ajutam sa-ti stabilesti obiectivele SEO, realizam auditul SEO, analiza cuvintelor cheie si a competitorilor, apoi iti oferim o strategie si bugetul necesar.

Optimizare SEO On-Page


Realizam integral strategia de optimizare On-Page a site-ului pe baza cuvintelor cheie relevante, includem si toate optimizarile tehnice necesare.

Optimizare SEO Off-Page


Identificam, propunem si implementam cele mai eficiente strategii de SEO pentru obtinerea de backlink-uri de calitate pe cuvintele cheie targetate.

Servicii SEO profesionale


Agentia re7consulting din Bucuresti ofera servicii SEO profesionale si consultanta SEO pentru promovarea afacerilor in rezultatele organice din Google. Colaborand cu Agentia re7consulting vei beneficia de experienta lui Stoian Ciprian – un consultant SEO cu peste 8 ani experienta. Ciprian iti va oferi tot suportul necesar pentru ca afacerea ta sa obtina cele mai bune pozitii in rezultatele organice din Google.

Consultanta SEO


Oferim servicii profesionale de consultanta SEO On-Page & Off-Page pentru afacerile care sunt in cautarea unui partener alaturi de care sa ajunga in topul rezultatelor organice din Google.

Keyword Research


Analizam in detaliu toate cuvintele cheie relevante domeniului de activitate al afacerii tale si construim o strategie de SEO care ne permite sa-ti oferim rezultatele dorite.

Analiza SEO


Realizam toate auditurile SEO necesare pentru a ne asigura ca robotii Google sunt capabili sa-ti descopere si indexeze corect site-ul in rezultatele organice.

Optimizare SEO On-Page


Optimizam structura site-ului, tag-urile H1 – H3, meta-title si meta-descriptions, imaginile si multe alte elemente SEO importante pentru ca site-ul sa obtina vizibilitate organica in Google.

Penalizari Google


E bine sa eviti penalizarile SEO. Oferim servicii SEO de recuperare a pozitiilor organice dupa o penalizare manuala sau automata din partea Google. Hai sa discutam despre cum te putem ajuta!

Link Building


Cauti o agentie de Link Building? Te ajutam sa iti construiesti un profil de backlink-uri sanatos si puternic pentru site-ul afacerii tale cu care sa domini competitorii din Google.

Content Marketing


In agentia re7consulting, continutul este materia prima in SEO, genereaza backlink-uri si creste vizibilitatea in SERP.

Mobile First


Google recomanda ca afacerile sa detina site-uri optimizate pentru mobile din punct de vedere UX si UI.

Outreach


Intarim performantele campaniei de SEO prin strategii preluate din industria de Public Relations (PR).

Optimizare UX


Clientul conteaza. Noi stim asta. Si tu stii asta. De aceea, ne straduim sa ii oferim o experienta unica pe site-ul afacerii tale.

Integrare SEO cu Social Media


Fara continut, strategia SEO nu functioneaza. Fara promovare, continutul este inutil. Trage singur concluzia.

Raportare si Analiza SEO


Implementam. Analizam. Optimizam. In tot acest timp, tu esti la curent cu tot ce misca in campania de SEO.

+469% crestere a vizibilitatii organice pentru Agentia re7consulting

Stoian Ciprian
Stoian Ciprian Fondator Agentia OneMedia X Group • SEO Manager @ re7consulting Tel: 0316 300 353 Email: info@re7consulting.ro

Cat costa serviciile SEO ale agentiei re7consulting?

1. Servicii SEO On-Page (cost unic):

  • SEO On-Page pentru site de prezentare: 456 – 586 euro
  • SEO On-Page pentru magazin online: 687 – 1150 euro

2. Servicii SEO Off-Page (lunar):

  • SEO Off-Page pentru site de prezentare: 586 – 1157 euro
  • SEO Off-Page pentru site magazin online: 697 – 1957 euro

Lucram doar cu 1 client / domeniu de activitate (nisa) si oferta finala este realizata pe baza unui audit SEO initial in care luam in calcul situatia actuala a site-ului, competitivitatea cuvintelor cheie, autoritatea site-ului si obiectivele clientilor.

In cat timp se vad rezultatele in Google?

In functie de competitorii din Google, bugetul aprobat de client si multi alti factori, un specialist care livreaza servicii SEO profesionale poate obtine rezultate in 6 – 12 luni de optimizare SEO.

Pentru a ne proteja reputatia si rezultatele pe care dorim sa le obtinem pentru fiecare client, avem dreptul de a renunta la orice colaborare in cadrul careia nu ne sunt ascultate si implementate recomandarile privind optimizarea SEO a site-ului sau a magazinului online.

Jürgen Schunn (CEO Auto Schunn Romania):

Agentia re7consulting din Bucuresti este cea mai buna agentie SEO cu care am colaborat. Compania mea este clientul acestei agentii inca din 2017 pentru ca livreaza servicii SEO profesionale.

Iti doresti sa cresti vizibilitatea organica in Google pentru afacerea ta? Hai sa discutam despre proiectul tau si cum te putem ajuta. Stabilim impreuna obiectivele si strategia SEO castigatoare pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

servicii optimizare seo profesionale

Ai nevoie de servicii SEO profesionale?

Iti oferim toate informatiile de care ai nevoie privind situatia organica a site-ului si colaborand cu noi vei beneficia de raportari lunare a tuturor activitatilor realizate, dar mai ales raportarea lunara a rezultatelor: vizibilitate, metrice SEO, pozitii cuvinte cheie, conversii si multe altele. Vei avea acces 24/7 la lista de cuvinte cheie pe care le monitorizam pentru a vedea evolutia proiectului.

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta sa ai rezultate mai bune in SEO.

Incepe un nou proiect SEO


Iti multumim pentru interesul acordat serviciilor de Search Engine Optimization pe care le oferim! Completeaza formularul de mai jos si programeaza o intalnire pentru a stabili impreuna cele mai eficiente strategii de promovare SEO, in conformitate cu obiectivele de business ale afacerii tale.


    Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de catre agentia re7consulting Romania, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.

    Te intereseaza unul sau mai multe topicuri din Digital Marketing? Bifeaza mai jos pentru a primi pe mail doar subiectele care te intereseaza:

    SEOContent MarketingSocial MediaPay-Per-Click