Studiu de caz Crown Village - re7consulting
Alternative Text

[Studiu de Caz] Crown Village – Meta Ads

Cum am generat 375 de leaduri cu un cost de 15 lei pe lead in 3 luni


blank

PROVOCARE

Cea mai mare provocare in crearea strategiei de marketing a fost crearea unor audiente relevante.

Obiectivul campaniilor a fost generarea de leaduri, de useri care cer informatii si care doresc sa se programeze pentru o vizionare. De la inceput am dorit sa stim daca cei care completeaza formularul sunt useri care pot fi convertiti in clienti.

blank

ABORDARE

Strategia a avut la baza un funnel creat pe diferite obiective si testarea unor audiente diferite pentru a stabili daca investitia bugetului in campanii este eficient si daca poate fi optimizat. Am investit 30% din buget pentru campanii de vizibilitare si 70% in campanii de lead generation. Avand in vedere ca toata campania de promovare a fost setata pe o locatie limitata (Bucuresti + imprejurimi), am avut grija sa exploram noi directii de targetare pentru a evita afisarea reclamelor persoanelor deja intrate in funnel.

Monitorizarea zilnica a campaniilor si relatia stransa cu partenerul nostru ne-a ajutat sa intelegem daca leadurile generate sunt relevante. Raportarea saptamanala ne-a oferit informatii despre performanta campaniilor si acest motiv sta la baza campaniilor de succes.

viziunea re7consulting

REZULTATE

Bugetul a fost constant in fiecare luna si frecventa reclamelor a fost 2,3 (o persoana a vazut in medie de 2-3 ori reclamele). In 3 luni am ajuns la 403,000 de persoane si am generat 375 de leaduri. Costul pe lead (formular completat) a fost de 15 lei

Rezultate

cursuri de marketing - vanzari - PR - HR

REACH

403.964

LEADURI

375

COST PER LEAD

15

Principalele obiective de marketing

> Generare de leaduri calitative

Strategia PPC a avut la baza

> Targetare geolocatie

> Testarea audientelor

> Promovarea ofertelor

> Testarea diferitelor vizualuri

Alte obiective folosite

> Brand awareness, interactiuni, trafic

Lead Generation

Icon Certifications Certificari