Alternative Text

[Studiu de Caz] Coral Travel – Google Ads

Cum am generat peste 384 de milioane de afisari in Google in 8 luni


blank

PROVOCARE

Provocarea noastra a fost faptul ca agentia Coral Travel este nou lansata pe piata din Romania si a trebuit sa cream o strategie de crestere a vizibilitatii.

A trebuit sa cream o strategie care sa permita alocarea eficienta a bugetelor catre rețelele Google, menținerea tintei de performanta prin gestionarea bugetelor si gasirea unei solutii eficiente pentru promovarea campaniilor.

blank

ABORDARE

Strategia noastra a fost integrarea campaniilor de Search, Display, Video si Performance Max, precum si structurarea grupurilor de anunturi pentru fiecare serviciu promovat. Scopul a fost de a ramane cu ofertele promovate in mintea potentialilor clienti, reusind astfel să atingem, sa mentinem si chiar sa depasim tinta de performanta.

Campaniile create au avut ca obiectiv principal cresterea vizibilitatii in Romania si cunoasterea brandului Coral Travel. Lunar am avut un plan de promovare pentru ofertele din perioada respectiva, carora le-am alocat bugete si cuvinte cheie aferente.

viziunea re7consulting

REZULTATE

In perioada de 8 luni, am reusit sa ajungem la peste 384 de milioane de afisari in Google si am obtinut peste 7.7 milioane de interactiuni cu reclamele noastre

Rezultate

cursuri de marketing - vanzari - PR - HR

REACH

384M

CLICURI

510K

INTERACTIUNI

7.7M

Principalele obiective de marketing

> Crestere vizibilitate

> Crestere trafic pe site

Strategia PPC a avut la bază

> Performance Max

> Dynamic

> Video Ads

> Search Campaigns

Alte obiective folosite

> Display Campaigns

Brand Awareness

Servicii Google Ads - re7consulting

Icon Certifications Certificari