Creare Magazin Online

Creatori de magazine online
construite sa vanda.

ecommerce Magazine online

Specializati in servicii de
E-commerce

Construim

Magazine online pregatite sa vanda, coded from scratch sau integrate cu platforme profesionale de e-commerce.

Implementam

Strategii de promovare integrate, cu focus determinant pe optimizarea ratei de conversie si cresterea vanzarilor.

Optimizam

Sustinem evolutia constanta si consistenta a proceselor cu instrumente performante de analiza Big Data.

Servicii complete. Experiente unice de cumparaturi online.

Fiecare actor din piata se straduieste sa transforme cumparaturile online intr-o experienta facila, eficienta. Experienta superioara de cumparaturi trebuie, insa, sustinuta de un ecosistem complex alcatuit din strategii de marketing si de vanzari, analiza Big Data, optimizare si, nu in ultimul rand, creativitate. De aceea, serviciile noastre sunt gandite sa sustina un business online in fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurga pentru ca, la maturitate, acesta sa ofere o experienta fluenta de cumparaturi.

Programare

Dispunem de programatori specializati in realizarea de magazine online performante, personalizate intocmai cu cerintele impuse.

Configurare

Construim magazine online bazate pe cele mai performante platforme de e-commerce, precum PrestaShop, Shopify sau WooCommerce.

Analiza strategica de piata

Intelegem piata, identificam competitorii si potentialii clienti, stabilim bugetul optim si localizam cele mai eficiente canale de promovare.

Planificare

Punem la punct strategiile de promovare care dezvolta cel mai mare potential de atingere a obiectivelor impuse si planul concret de actiune.

E-commerce Analytics

Configuram instrumentele de colectare a datelor, definim obiectivele de atins si metricile compatibile pentru monitorizarea corecta a datelor.

Social e-commerce

Relatia companie – client se exprima prin multiple experiente, instrumente, locuri si situatii, iar canalele digitale joaca un rol decisiv in acest proces.

UX Setup

Stimulam vanzarile prin implementarea unor masuri menite sa ofere experiente vizuale si de navigare superioare pentru potentialii clienti.

E-commerce SEO

Implementam atat strategii de optimizare SEO On-Page (optimizarea site-ului), cat si de stimulare a vizibilitatii in Google (Off-Page).

Copywriting

Cream structuri creative de continut menite evidentieze clar calitatea si utilitatea produselor, stimuland, astfel, actiuni concrete de achizitie.

Content Marketing

Marketing-ul prin continut in e-commerce e mai mult decat vanzare directa. E informare. E educare. E entertainment. E despre cultura de brand.

Promovare PPC

Oferim instrumente Pay-Per-Click si solutii integrate de remarketing cu capabilitati reale de a genera conversii intr-un interval de timp scurt.

Email Marketing

Email Marketing-ul este un instrument esential in e-commerce, extrem de eficient in cresterea valorii cosului de cumparaturi si a numarului de clienti.

In 2018, romanii au cheltuit online peste 3.5 miliarde de euro

MARCO ARTUSI
MARCO ARTUSI Founder Digitaltrend e-commerce Agency Tel: +40 31 630 03 53 Email: info@re7consulting.ro

Articole despre
E-commerce