parteneriat-memormed-re7consulting-google-ads
Alternative Text

Clinicile Memormed și re7consulting, la un an de parteneriat: +70.000 de clienți livrați din Google Ads

■ Incepand la finalul anului 2022, Memormed a optat pentru o strategie digitala mai eficienta, beneficiind de expertiza in Google Ads investind peste 100.000 de euro in ultimele 12 luni.

■ Rezultatele campaniilor desfasurate in ecosistemul Google Ads au fost impresionante, generand peste 500.000 de click-uri si mai mult de 73.000 de conversii, atragand in medie peste 200 de clienti zilnic catre serviciile oferite de clinica medicala.

Agenția de marketing online re7consulting România și clinicile medicale Memormed marchează un an de colaborare pe Google Ads, o perioadă excelentă din punct de vedere al performanțelor generate, cu peste 70.000 de clienți direcționați cu succes din campaniile derulate de agenție în ecosistemul de advertising Google către serviciile medicale ale clinicii.

Prezentă de 15 ani pe piața de profil din România, clinicile medicale Memormed pune la dispoziția clienților servicii medicale de excelență, structurate într-un portofoliu amplu de specialități medicale, servicii specializate de imagistică și analize de laborator oferite de specialiști cu o vastă experiență dobândită în spitale de renume din București, cu aparatură de diagnostic performantă.

Parteneriatul dintre re7consulting și Memormed a debutat la finalul anului 2022, atunci când managementul clinicii Memormed a decis să se repoziționeze pe o direcție mai performantă de promovare în sfera digitală, iar pentru asta a ales să acceseze serviciile de Google Ads oferite de specialiștii agenției re7consulting.

Colaborarea cu partenerii de la Memormed a reprezentat o provocare pozitivă pentru noi, beneficiind deja de experiența oferită de campanii livrate deja cu succes de-a lungul ultimilor 8 ani pentru alți jucători din zona de medical din România, Germania și alte țări din spațiul european.

Astfel, cunoscând îndeajuns de bine industria și tiparele de comportament ale clienților potențiali în călătoria de vânzare pe această nișă, am răspuns partenerilor noștri cu o viziune strategică axată pe optimizarea procesului de promovare prin:

  • Restructurarea tacticilor de promovare a serviciilor și a bugetului alocat pentru maximizarea vizibilității la nivelul portofoliului de servicii
  • Diversificarea structurilor publicitare puse la dispoziție de Google pentru maximizarea afișărilor
  • Îmbunătățirea comunicării la nivelul fiecărui nou punct de contact cu potențialii clienți pentru maximizarea ratei de conversie

Ce rezultate am obținut?

Cu un buget total alocat de puțin peste 100.000 de euro în ultimele 12 luni, reclamele derulate în ecosistemul Google Ads au fost afișate de aproape 4.000.000 de ori în fața clienților potențiali, generând aproape 500.000 de clicks și peste 73.000 de conversii, direcționând, astfel, cu succes, o medie zilnică de +200 de clienți către serviciile clinicii medicale.

Agenția re7consulting este singura agenție germană de Performance Marketing prezentă de aproape 8 ani pe piața de profil din România, timp în care a livrat cu succes campanii de promovare pentru peste 200 de clienți locali și internaționali.

“Ultimul an a reprezentat o provocare pozitivă pentru noi, în colaborarea cu partenerii de la Memormed. Ne bucurăm că am avut oportunitatea să oferim partenerilor noștri o nouă viziune strategică în care fiecare leu investit a fost programat să întoarcă un rezultat clar măsurabil care să ne ofere un indiciu valoros în procesul de optimizare, o strategie care, iată, a livrat rezultate extraordinare” a spus Alexandra Lovin, Managing Partner re7consulting.

Agenția re7consulting a fost înființată în anul 2015 de către compania omonimă cu sediul în Fulda, Germania, activă de peste 10 ani pe piața germană.

Încă de la început, misiunea agenției re7consulting a fost aceea de a livra în mod constant servicii de marketing specializate care să depășească așteptarile, într-un mod deschis și în deplină colaborare cu partenerii, oferind claritate, inspirație și spirit inovator într-un mediu colaborativ definit de transparență totală și dialog permanent.

Aboneaza-te la newsletter

    Articole recomandate

    Icon Certifications Certificari