Creare Magazin Online

Creatori de magazine online construite sa vanda

Specializati in servicii de
e-commerce

Construim

Magazine online pregatite sa vanda, coded from scratch sau integrate cu platforme profesionale de e-commerce.

Implementam

Strategii de promovare integrate, cu focus determinant pe optimizarea ratei de conversie si cresterea vanzarilor.

Optimizam

Sustinem evolutia constanta si consistenta a proceselor cu instrumente performante de analiza Big Data.

Servicii complete. Experiente unice de cumparaturi online

Fiecare actor din piata se straduieste sa transforme cumparaturile online intr-o experienta facila, eficienta. Experienta superioara de cumparaturi trebuie, insa, sustinuta de un ecosistem complex alcatuit din strategii de marketing si de vanzari, analiza Big Data, optimizare si, nu in ultimul rand, creativitate. De aceea, serviciile noastre sunt gandite sa sustina un business online in fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurga pentru ca, la maturitate, acesta sa ofere o experienta fluenta de cumparaturi.

Programare

Dispunem de programatori specializati in realizarea de magazine online performante, personalizate intocmai cu cerintele impuse.

Configurare

Construim magazine online bazate pe cele mai performante platforme de e-commerce, precum PrestaShop, Shopify sau WooCommerce.

Analiza strategica de piata

Intelegem piata, identificam competitorii si potentialii clienti, stabilim bugetul optim si localizam cele mai eficiente canale de promovare.

Planificare

Punem la punct strategiile de promovare care dezvolta cel mai mare potential de atingere a obiectivelor impuse si planul concret de actiune.

E-commerce Analytics

Configuram instrumentele de colectare a datelor, definim obiectivele de atins si metricile compatibile pentru monitorizarea corecta a datelor.

Social e-commerce

Relatia companie – client se exprima prin multiple experiente, instrumente, locuri si situatii, iar canalele digitale joaca un rol decisiv in acest proces.

UX Setup

Stimulam vanzarile prin implementarea unor masuri menite sa ofere experiente vizuale si de navigare superioare pentru potentialii clienti.

E-commerce SEO

Implementam atat strategii de optimizare SEO On-Page (optimizarea site-ului), cat si de stimulare a vizibilitatii in Google (Off-Page).

Copywriting

Cream structuri creative de continut menite evidentieze clar calitatea si utilitatea produselor, stimuland, astfel, actiuni concrete de achizitie.

Content Marketing

Marketing-ul prin continut in e-commerce e mai mult decat vanzare directa. E informare. E educare. E entertainment. E despre cultura de brand.

Promovare PPC

Oferim instrumente Pay-Per-Click si solutii integrate de remarketing cu capabilitati reale de a genera conversii intr-un interval de timp scurt.

Email Marketing

Email Marketing-ul este un instrument esential in e-commerce, extrem de eficient in cresterea valorii cosului de cumparaturi si a numarului de clienti.

Piata de ecommerce din Romania a atins 5.6 miliarde de euro

Alexandra Maria Lovin Head of Digital Marketing Tel: +40 31 630 03 53 Email: a.lovin@re7consulting.ro

Instrumente utilizate in e-commerce

Avantaje pentru clienti:

Acoperire geografica totala. Un magazin fizic va fi intotdeauna limitat geografic, ceea ce inseamna ca audienta tintita va fi si ea, la randul ei, limitata la zona in care este pozitionat magazinul. Magazinul online, pe de alta parte, are capabilitatea de a onora comenzile clientilor indiferent de zona geografica.

Disponibilitate 24/7. Magazinele online sunt in permanenta disponibile pentru cumparatori, ceea ofera un avantaj determinant pe partea de disponibilitate in relatia cu clientii.

Preturi reduse. Datorita faptului ca poate functiona la capacitate maxima fara o echipa de oameni numeroasa, dar si fara o locatie fizica specifica, care ar necesita cheltuieli de inchiere, un magazin online isi permite sa afiseze preturi mai mici la produse.

Avantaje pentru tine:

Management automatizat. Dispui de functionalitati profesionale de automatizare a proceselor de management. Vorbim despre automatizarea sistemului de gestiune a stocurilor, dar si de tool-uri de eficientizare a procedurilor de comanda, livrare si plata.

Marketing ultra-targetat. Iti promovezi afacerea mai eficient, cu ajutorul statisticilor detaliate despre clienti, obiceiurile de consum si tendintele din piata.

Parteneri

Articole despre
E-commerce

Icon Certifications Certificari