360 insights podcast - digital marketing - Episodul #1
Alternative Text

Introducere in Digital Marketing | 360° Insights Podcast


Comportamentul de cumparare s-a schimbat drastic in ultimul deceniu, iar acum cei multi dintre noi fie alegem sa facem cumparaturi online, fie accesam internetul pentru a cauta cea mai buna solutie la nevoia noastra.

Aceasta schimbare in modul in care luam decizii de cumparare a facut ca marketingul digital sa devina o necesitate pentru orice afacere care incearca sa concureze pe piata moderna, indiferent de dimensiune sau industrie.

Astfel, este important ca antreprenorii sa inteleaga cum functioneaza marketingul digital, astfel incat sa poata utiliza in mod strategic instrumentele digitale corecte si tacticile potrivite pentru a ajunge la publicul tinitit si pentru a-si indeplini obiectivele de business.

Fie ca alegi sa te promovezi prin intermediul Google (Google Ads), sau vrei sa te axezi pe social media Facebook/ Instagram, respectiv Facebook Ads/ Instagram Ads, orice metoda aleasa iti va putea aduce conversii si vizibilitate afacerii tale. Evolutia tehnologiei a impins marile companii sa abordeze mai multe metode de promovare si, implicit, mai multe canale de promovare, iar dintre acestea putem enumera LinkedIn Ads si cea mai recenta platforma, Tik Tok Ads.

Secretele Digital Marketing sunt foarte vaste dar nu sunt imposibile de invatat si de practicat. Daca vrei sa lasi partea de promovare pe mana expertilor, ne poti contacta aici!

Aboneaza-te la newsletter

    Articole recomandate

    Studii de caz
    Icon Certifications Certificari