Alternative Text

∣ Studiu de Caz ∣ Web Design – www.ddee.ro


D&D East Entertainment, o companie de organizare a concertelor cu prestigiu international.


▌Despre D&D East Entertainment

D&D East Entertainment este o companie de organizare a concertelor cu un prestigiu international, care a fost fondata in anul 2008. D&D East Entertainment a produs show-uri cu un impact semnificativ atat la nivel local, cat si international, aducand publicului din Romania artisti de top care au ocupat primele pozitii in topurile Billboard din intreaga lume.

▌Proiect

D&D East Entertainment, o companie de organizare a concertelor cu un prestigiu international, si-a propus sa isi reinnoiasca prezenta online pentru a reflecta in mod corespunzator impactul si energia evenimentelor sale de neuitat. Prin colaborarea stransa cu echipa noastra, am dezvoltat si implementat un nou site web captivant si functional, folosind platforma Webflow, pentru a aduce o experienta online remarcabila fanilor si clientilor lor loiali.

▌Obiective

✔ Rebranding complet

Dezvoltarea unui design si a unei identitati de brand care sa reflecte dinamismul si excelenta evenimentelor organizate de catre D&D East Entertainment.

✔ Experienta de utilizator de exceptie

Crearea unei experiente de navigare fluida si captivante, care sa ofere utilizatorilor acces rapid si intuitiv la informatiile si evenimentele dorite.

✔ Optimizare pentru performanta si SEO

Asigurarea unei performante excelente a site-ului web, cu incarcare rapida a paginilor si o optimizare SEO adecvata pentru a maximiza vizibilitatea si accesibilitatea online.

✔ Integrare de functionalitati avansate

Implementarea de functionalitati interactive si personalizate, cum ar fi gestionarea eficienta a evenimentelor si a biletelor, si sectiuni de galerii foto si video pentru a evidentia momentele cheie ale evenimentelor.

▌Abordare

✔ Concept si design

Am inceput prin a intelege in profunzime identitatea si valorile D&D East Entertainment pentru a dezvolta un concept de design care sa le reflecte in mod corespunzator. Am creat un design modern, vibrant si captivant, folosind elemente grafice si culori dinamice pentru a transmite energia si entuziasmul asociate evenimentelor lor.

✔ Implementare in Webflow

Am folosit platforma Webflow pentru a implementa designul creat, beneficiind de flexibilitatea si puterea acestei platforme pentru a traduce conceptul nostru in realitate. Am utilizat instrumentele intuitive ale Webflow pentru a crea structura site-ului, integrand functionalitati avansate si asigurandu-ne ca site-ul este optimizat pentru performanta si SEO.

✔ Testare si optimizare

Am efectuat teste extinse pentru a verifica functionalitatea si afisarea site-ului pe diferite dispozitive si platforme, asigurandu-ne ca ofera o experienta uniforma si captivanta utilizatorilor. Am facut ajustari si optimizari in functie de feedback-ul primit, asigurandu-ne ca site-ul este perfect adaptat nevoilor si asteptarilor publicului tinta.

✔ Lansare si feedback

Dupa lansarea a noului site web, feedback-ul primit de la client a fost extrem de pozitiv. Clientul a exprimat multumirea sa fata de rezultatul final al proiectului, remarcand ca noul design si functionalitatile imbunatatite reflecta in mod corect energia si profesionalismul evenimentelor pe care le organizeaza.

▌Rezultate

Rezultatul final a fost un site web vibrant si captivant pentru D&D East Entertainment, care reprezinta in mod corect excelenta si energia evenimentelor lor. Site-ul a primit feedback pozitiv din partea utilizatorilor si a contribuit la consolidarea prestigiului si a influentei companiei in industria organizarii de concerte si evenimente. Prin utilizarea platformei Webflow si a expertizei noastre in design si dezvoltare web, am livrat un proiect de rebranding care depaseste asteptarile clientului si aduce o valoare semnificativa pentru afacerea lor.

Icon Certifications Certificari