donausaat-studiu-de-caz-re7consulting-meta-ads
Alternative Text

∣ Studiu de Caz ∣ Donau Saat – Meta Ads

Cum am generat peste 3,5 milioane de afisari in Meta in 3 luni


▌De ce noi?

Alege agentia de Facebook Ads, re7consulting pentru campaniile tale de Meta Ads si transforma-ti prezenta online intr-un motor de crestere pentru afacerea ta! Suntem alegerea potrivita datorita expertizei noastre dovedite, generand peste 3,5 milioane de afisari in Meta in doar 3 luni pentru Donau Saat. Ne mandrim cu capacitatea de a crea strategii personalizate, adaptate specific nevoilor si obiectivelor tale de business. Prin monitorizarea si ajustarea constanta a campaniilor, asiguram optimizare continua pentru rezultate maxime. Ne concentram pe metricile care conteaza cu adevarat pentru afacerea ta, oferind un ROI masurabil. In plus, experienta noastra in industria agricola ne permite sa intelegem provocarile unice ale sectorului si sa le abordam eficient in mediul online.

▌Despre brand

Donau Saat nu este doar un simplu producator si furnizor de seminete agricole . Este o companie care intelege provocarile cu care se confrunta fermierii moderni si ofera solutii inovatoare pentru a le depasi. Cu o gama diversificata de produse, de la seminte certificate bio pana la culturi de nisa precum in, hrisca sau mac, Donau Saat se pozitioneaza ca un partener de incredere pentru agricultorii care cauta sa-si optimizeze productia si profitabilitatea.

▌Provocare si analiza

In fata unei piete agricole din ce in ce mai competitive si a unui comportament de consum in schimbare rapida, Donau Saat a trebuit sa-si consolideze prezenta online pentru a ramane relevant si a-si extinde baza de clienti.

Provocarile specifice au inclus:

Cresterea vizibilitatii intr-un spatiu digital aglomerat, necesitatea de a iesi in evidenta intr-un sector traditional cu prezenta online in crestere si educarea publicului tinta despre beneficiile produselor Donau Saat.

Generarea de lead-uri de calitate a implicat identificarea si targetarea fermierilor interesati de inovatie si culturi alternative, precum si conversia vizitatorilor online in potentiali clienti si, ulterior, in clienti fideli.

Optimizarea bugetelor de marketing a necesitat alocarea eficienta a resurselor intre diferite canale si campanii, precum si maximizarea ROI-ului in contextul unei piete sezoniere. Mentinerea si depasirea KPI-urilor a implicat stabilirea unor obiective realiste, dar ambitioase, si implementarea unui sistem de monitorizare si optimizare continua.

Adaptarea mesajului la diferite segmente de audienta a necesitat personalizarea comunicarii pentru fermieri mici vs. mari exploatatii agricole si adresarea diferitelor nevoi in functie de regiunea geografica si tipul de culturi.

Pentru a aborda aceste provocari, s-a realizat o analiza aprofundata care a inclus studiul comportamentului online al fermierilor romani, analiza competitiva a prezentei digitale a concurentilor, evaluarea canalelor de marketing cu cel mai mare potential pentru industria agricola si identificarea perioadelor optime pentru promovare, aliniate cu ciclul agricol.

Pentru a masura succesul campaniilor, am stabilit KPI-uri relevante, precum:

✔ Cresterea vizibilitatii.

✔Generare de leaduri

▌Strategia de campanie

Am implementat o strategie integrata pentru Donau SAAT, focusata pe cresterea vizibilitatii si consolidarea brandului in Romania:

Integrarea campaniilor diverse:

Reach: Pentru maximizarea expunerii brandului

Engagement: Stimularea interactiunilor cu audienta

Call: Generarea de lead-uri directe

Trafic: Directionarea utilizatorilor catre site

Structurarea grupurilor de anunturi:

Personalizare pentru fiecare produs promovat

Alocarea de bugete si audiente specifice pentru fiecare oferta.

▌Tipuri de reclame

▌Rezultate

In perioada de 3 luni, campaniile de Facebook Ads pentru Donau SAAT a generat rezultate semnificative:

Reach si vizibilitate:

Peste 3.5 milioane de afisari pe Facebook si Instagram

Aceasta reprezinta o expunere masiva a brandului in randul publicului tinta

A contribuit semnificativ la cresterea recunoasterii brandului Donau SAAT

Engagement:

Peste 10.000 de interactiuni cu reclamele si postarile

Include like-uri, comentarii, distribuiri si alte forme de engagement

Demonstreaza interesul real al audientei pentru continutul si ofertele prezentate

Trafic pe site:

Peste 5.000 de utilizatori directionati catre site-ul Donau SAAT

Indica un interes crescut pentru informatii detaliate despre produse

Ofera oportunitati pentru conversii si generare de lead-uri.

✔ Am generat:
3,5M

AFISARI

10K

INTERACTIUNI

15K

CLICKURI

Icon Certifications Certificari