Alternative Text

[Studiu de Caz] Coral Travel – Meta Ads

Cum am generat peste 22 de milioane de afișari în Facebook și Instagram în 8 luni


blank

PROVOCARE

Provocarea noastră a fost faptul ca agenția Coral Travel este nou lansată pe piața din România și a trebuit să creăm o strategie de creștere a vizibilității.

A trebuit să creăm o strategie care sa permită alocarea eficientă a bugetelor către Social Media, menținerea țintei de performanță prin gestionarea bugetelor și găsirea unei soluții eficiente pentru promovarea campaniilor.

blank

ABORDARE

Strategia noastră a fost integrarea campaniilor de Reach, Brand Awareness și Trafic, precum și structurarea grupurilor de anunțuri pentru fiecare serviciu promovat. Scopul a fost de a ramane cu ofertele promovate in mintea potențialilor clienți, reușind astfel să atingem, să menținem și chiar să depășim ținta de performanță.

Campaniile create au avut ca obiectiv principal creșterea vizibilității în Romania și cunoașterea brandului Coral Travel. Lunar am avut un plan de promovare pentru ofertele din perioadă respectivă, cărora le-am alocat bugete si audiențe aferente.

viziunea re7consulting

REZULTATE

În perioada de 8 luni, am reușit să ajungem la peste 22 de milioane de afișări în Facebook și Instagram și am obtinut peste 370 de mii de interacțiuni cu reclamele noastre.

Rezultate

cursuri de marketing - vanzari - PR - HR

REACH

22M

CLICURI

509K

INTERACTIUNI

370K

Principalele obiective de marketing

> Crestere vizibilitate

> Crestere trafic pe site

Strategia PPC a avut la bază

> Brand Awareness

> Reach

> Trafic

Alte obiective folosite

> Lead Generation

Brand Awareness

facebook-ads-logo

Icon Certifications Certificari